Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
PayPal
Autor Wiadomość
Am I Insane 
Użytkownik

Profesja: Mag
Wysłany: 21-10-2007, 07:59   PayPal

Może by tak dodać możliwość płatności przez PayPal'a?
Używa się go na allegro i ebay'u, prosty w obsłudze no i mógłbym w końcu sobie kupić pkt MF bo z UK nie mam za bardzo jak z tymi opcjami płatności które są obecnie :|

X_MaXioR_X 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 107
Świat: 3
Wysłany: 29-09-2008, 12:43   

no właśnie jak wykupić mfy poprzez paypal ??? prosze o pomoc :-(

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 29-09-2008, 15:43   

X_MaXioR_X napisał/a:
no właśnie jak wykupić mfy poprzez paypal ??? prosze o pomoc :-(

Obecnie nie ma takiej możliwości..

Cytat:
mógłbym w końcu sobie kupić pkt MF bo z UK nie mam za bardzo jak z tymi opcjami płatności które są obecnie :|

A moneybookers.com nie umożliwia tego? Ktoś się orientuje?

MichuL 
Moderator Roku 2009!
Game Master

Profesja: Mag
Wysłany: 01-10-2008, 12:40   

w grze można przez MoneyBookers, więc kupno z UK nie powinno być problemem, ale to trzeba sobie tam konto założyć, a nie kisić się w PayPalu i myśleć sobie "paypal jest najsławniejszy, wszędzie przez niego zapłacę" g:)

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Wysłany: 01-10-2008, 12:48   

Z drugiej strony, jeśli masz PayPala, to masz kartę kredytową - więc w czym problem wybrać jako kanał płatności w DotPay właśnie kartę kredytową?

real madryt xD 
Użytkownik

Nick: real madryt xD
Level: 222
Wysłany: 01-10-2008, 19:11   

ADIHC1 mając zwykła karte do bankomatu nic nie da, sam mam taka ale nia nie da sie płacic przez DotPay, musze uzywac karty ojca jesli chce przelewu :P

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Wysłany: 01-10-2008, 21:13   

A co ma to o czym piszesz do tego o czym ja wspomniałem? Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś posiada konto PayPal, to posiada również kartę kredytową (choć z tego co widzę, to nie jest konieczne - można przelać pieniądze z banku na swoje konto PayPal). Tak czy siak, żeby mieć pieniądze na koncie PayPal, to trzeba mieć konto bankowe.

Jeśli masz konto bankowe (np. w UK niech to będzie konto w Lloyds TSB), po wypełnieniu formularza otrzymujesz informacje potrzebne do wykonania przelewu na konto moneybookers.com - ręcznie musisz przelać XX PLN (a raczej równowartość w GBP - niestety to ty musisz ją oszacować) na konto moneybookers.com (w przypadku innego kraju będzie to inna waluta i inny numer konta - w formularzu należy wybrać kraj, w którym ma się konto). Pokręcone toto, do tego to tylko moje domysły (czyt. przelewanie równowartości XX PLN w innej walucie) - jak kogoś to interesuje, to od czego ma support moneybookers.com? Zresztą, jeśli ktoś posiada konto za granicą (a wyłącznie takich osób tyczy się ten temat!), to na 99% ma kartę kredytową, a w takim przypadku kupno punktów MF to banał - kilka kliknięć, kwota do zapłaty jest przeliczna automatycznie po aktualnym kursie waluty, po chwili punkty trafiają na postać..

Kactuzz 
Tester

Wysłany: 02-10-2008, 19:38   

PayPal'a stanowczo odradzam.
Ostatnio miała miejsce masowa czystka kont, nawet tych legalnych.

A przez mb można jak najbardziej.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi