Ptah jesteś żałosny .. na większym lvl mag jak ma full gem wali więcej niż woj z samurajskim mieczem + do tego ma leczenie 6 max co daje 13k hp czyli teoretycznie prawie całe.
Po za tym woj... co na 200 lvl założy sobie pierścień many i 1 raz użyje leczenia ? pomyśl
i druga sprawa ... Eliksir dla woja daje same hp dla maga jeszcze sporo many + może się leczyć to samo tyczy się mixów rege lv2 które dają 1,5k many .
no co ty nie powiesz... mag ma większego hita!? a możesz mi to wyliczyć?
bo moje wyliczenia masz tutaj
Mag musi wydac kase na atrybuty zeby miec tak jakby "krytyki" woj moze sobie tez zrobic atrybuty a do tego sam ma "krytyki" nic nie tracac (kasy itp).
Wiec jak ktos powiedzial ze mag nie powinien dawac w szczescie to co ma zrobic?
Woj sobie moze spokojnie zmniejszyc atak maga nie dodajac w inte (oczywiscie cos zawsze musi dodac) a mag musi dodac w szczescie! Wiec moim zdaniem powinno sie zrobic cos z tymi wojami i magami zeby byli na =.
Ps. Mozna tez dodac pare nowych klas:) na jakims nowym serwie.
Ptah jesteś żałosny .. na większym lvl mag jak ma full gem wali więcej niż woj z samurajskim mieczem + do tego ma leczenie 6 max co daje 13k hp czyli teoretycznie prawie całe.
Po za tym woj... co na 200 lvl założy sobie pierścień many i 1 raz użyje leczenia ? pomyśl
i druga sprawa ... Eliksir dla woja daje same hp dla maga jeszcze sporo many + może się leczyć to samo tyczy się mixów rege lv2 które dają 1,5k many .
no co ty nie powiesz... mag ma większego hita!? a możesz mi to wyliczyć?
bo moje wyliczenia masz tutaj
Ty chyba masz jakieś kompleksy .. jak jesteś magiem i Ci to nie pasi to zrób sobie resa i graj wojem i nie płacz w każdym temacie że woj jest lepszy bo to mnie zaczyna denerwować.
A najlepiej jak Ci coś nie pasuje to po prostu nie graj !
Ty chyba masz jakieś kompleksy .. jak jesteś magiem i Ci to nie pasi to zrób sobie resa i graj wojem i nie płacz w każdym temacie że woj jest lepszy bo to mnie zaczyna denerwować.
A najlepiej jak Ci coś nie pasuje to po prostu nie graj !
bo woj jest lepszy - to fakt
a magiem choć trudniej to gra się ciekawiej
ale powyższe zdanie o niebo lepiej brzmiałoby w wersji: "a magiem gra się ciekawiej"
nie grać!? hmmm... pograj jeszcze trochę - jak będziesz miał ten sam level co ja, to już będziesz wiedział, że od pewnego momentu się nie gra tylko expi!