Myślałem, że można by zrobić w formie PBFu (mam nadzieje, że to pojęcie jest znane). Nie wiem czy tutaj, ale gdzieś napewno. Jestem na takim dużym forum, gdzie mógłbym ten "MFOwski PBF" umieścić za waszą zgodą, jak i zgodą drugiej strony. Można też założyć forum z takim PBFem, co wy na to? Jeśli coś będzie niezrozumiałe, pisać.
No, nie o to mi chodziło. PBF to gra forumowa, w której akcja dzieje się poprzez pisanie postów gracza. Grę prowadzi MG, czyli Mistrz Gry, który naprowadza gracza na drogę fabularną, itp. Jeden posta MG, jeden gracza, tak dzieje się fabuła i akcja... Poszukaj przykładów PBFów w Google
I kolejny, który źle mnie zrozumiał... nie rozumiesz, że to nie byłoby na tym forum, tylko na innym, nowo założonym? A jeśli nawet na tym to nie zliczałyby się tam posty i byłby porządek. Widać wiele osób nie wie co to jest prawdziwy PBF ;/
Z tego co pamiętam ( ale w sumie jestem na tym forum od stycznia 2007,
więc o wszystkim nie wiem ) to expa nigdy tu nie było ;>
Chyba, że na Areenie ^^
Ja tam jestem za, jakby to było na innym forum to żadnych zastrzeżeń nie mam .
I można by stworzyć do tego taką drugą "Areene", tam by się nabijało lvl,
a na tym PBF'ie przechodziło by się fabułę ^^
Na tym forum jest takie PBF - a mianowicie Arena zajrzyj tam, poczytaj i zapisz się
A jeżeli chcesz robić własne PBF, które będzie na wzór mfo, to sobie rób... a graczy sam se ściągnij.., nie licz że admin zrobi z tego oficjalne PBF MFO i wrzuci na ogłoszenia , bo mu to rybka, co się dzieje, grunt że ma kasę z mfów X.x