Pomysł dobry ale wiesz nie mogłby wypadac za dobre przedmioty bo wtedy by spadły ceny przedmotów i juz nei było by za ciekawie dla tych co handluja
Ale co do złota mozna by zrobic tak ze akzdy kto sie wpisuje do loteri wpłaca 1 mln (bo nikt by tego praktycznie nie odczuł) złota bez kosztów MF, a pod koniec dnia jedna osoba zgarnia cała pule golda
Widze pomysl rodem z The Crims:P nie jest zly... napewno tworcy by zarobili:] bo maniacy specjalnie by wysylali sms po MF zeby tylko zagrac w loterii:P
Profesja: Mag
Nick: Play Boy
Level: 133
Wysłany: 15-09-2008, 13:26
Dla mnie pomysł może być aczkolwiek trochę trzeba by go rozwinąć.
real madryt napisał/a:
Ale co do złota mozna by zrobic tak ze akzdy kto sie wpisuje do loteri wpłaca 1 mln (bo nikt by tego praktycznie nie odczuł) złota bez kosztów MF, a pod koniec dnia jedna osoba zgarnia cała pule golda
Co do tego. Hmm. Pamiętam artykuł, chyba Zygi, ale nie wiem na pewno więc nie chcę nikogo urazić błędem. W każdym razie chodzi o nadmiar złota w grze. Wydaję mi się, że np. Każdy wpłaca po 1mln, a pod koniec dnia. Np o godz. 20 będzie losowanie i stawka to połowa, albo jakaś część wpłaconej całości. Na pewno byłoby w grze mniej pieniędzy, a loteria cały czas byłaby opłacalna.
Wyraźcie swoje opinie.
_________________ www.tfp-gaming.pl Sieć serwerów Counter-Strike 1.6
Mały błąd powinno być:
1MF- Nagroda na 5-10 lvl
5MF- Nagroda na 11-20 lvl
10MF- Nagroda na 21-30 lvl
15MF-Nagroda na 31-40 lvl
20MF-Nagroda na 41-60 lvl
Bo według twojego systemu to na np. 20 lvl to nagroda to 5 czy 10 mf?:D