"Nowa klasa", bo w sumie chodzi tu tylko o dodanie broni typu noże dające ogromne obrażenia, plusy do uników ale małą szansę trafienia. Do tego dodać "zwykłym" broniom mniejszą szansę trafienia, do tego zmniejszenie uników i trafień od tarcz i nowa klasa wbija ładnie i nie burzy zrównoważenia, które i tak jest spieprzone Jak widać klasa jest dla hiterów, i właśnie o to chodzi żeby ten kto chce grać hiterem idzie w noże, ryzykuje. No i dzięki temu "te wkurzający hitery" znikną, bo będą miały małą szansę trafienia (choć dobre uniki). Aha, i nazwa klasa oczywiście Złodziej/Morderca/Asasyn/wootever.
Dobra, wiem że to nigdy nie wejdzie nawet jak wszyscy się zgodzą, ale co mi tam
Może było by dobre, ale i tak nie wejdzie ... Zresztą jak większość pomysłów z listy TODO...
Ale to strata admina. Jak nie będzie sie zajmował grą to z kasą będzie kiepsko. Wielu graczy odejdzie jak admin nie będzie robił za częstszych aktualizacji.
I tak juz nie ma co do roboty tylko wbijanie exp'a bo wiadomo że każdy tego up'a przejdzie w 2 tygodnie... ( no moze z wyjątkiem nizszych lvli )
Aktualne klasy są oki. Lepiej już w systemie gry nie mieszać.
P.S. AIDHC nigdy cię nie widziałem na ś2 on-line
Jak pisałem to nie zmienia nic w rozgrywce.
Dragon1297 napisał/a:
Było nie przeszło Tylko Solidius myśli że w Grze są klasy czy profesje
Pokaż posta gdzie to było. Ni mo? Widzisz. I nie rozumiesz idei. Nie chodzi tu o dodanie nowej "klasy", bo jak widać po nazwie tematu i pierwszym zdaniu nie chodzi o to by taka miała powstać alternatywnie do maga i woja. Jest to po prostu przerobienie starych Hiterów na nowych, ciekawszych i bardziej wyważonych.
jestem na tak, ale chciałbym powiedzieć żeby może mieli też mniejszą obronę ? skoro wystarczałoby im kilka pkt w sile/magii, ponieważ mają duże hity od broni to mogliby dawac pare pkt w obronę przez co prowadzenie tej profesji byłoby jeszcze trudniejsze...