Masz moje poparcie kolo.A któryś tam wspomniał o s4 ? mogli by zrobic s4 . Acha i z tymi hiterami to ja był nie dodał jednetylko kilka jak graliscie w metina to tam jest zę wybierasz jedna postać w tymprzypadku by był np. Wojownik i jakieś pod kategorie np. Wojownik wiatru Miał by np. ciagle wiatru 50 albo jakieś spec. ataki typu: ( nawet jak wojownik mógł by cos mieć fajnego )
- Super wicher
- Uderzenie burzy
Takze jakby wprowadzili takie zmiany to by było zajebiaszczo.
Dziwny ten pomysł nowa klasa ??:| tylko dzięki innemu eq :rotfl: a jeżeli chcesz hiterów się pozbyć to masz pecha bo zawsze jest jakiś inny sposób, a nie wprowadzanie nowego eq, które drastycznie zmieni grę. (tak mi się wydaje)
Dziwny ten pomysł nowa klasa ??:| tylko dzięki innemu eq :rotfl: a jeżeli chcesz hiterów się pozbyć to masz pecha bo zawsze jest jakiś inny sposób, a nie wprowadzanie nowego eq, które drastycznie zmieni grę. (tak mi się wydaje)
Ogólnie na NIE
Źle ci się wydaje. Przeczytaj ponownie cały topic.
Jak dla mnie, to bez sensu pomysł, z tą "nową klasą".
Bez Hiterów, gra straciłaby na wartości(chociaż nigdy nie próbowałem grać Hiterkiem) ale to tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim liczyć.
No tak, ale te wszystkie zmiany statystyk przedmiotów musiały by być proporcjonalne i do tego jeszcze stworzyć nowe bronie trochę by to wprowadziło zamieszania jak na moje oko i taktyki by się zmieniły a co za tym idzie kolejne resety statystyk aby "rozkminić" jaką obrać taktykę.
bardzo dobry pomysł
w tym momencie jak mówią ludzie ( i sam zauważyłem ) gra "schodzi na psy" przez różnorakich noobstatów itp.
Jak dla mnie powinni to po prostu rozpatrzeć
Ja na tak ale ten pomysł, żeby został zrealizowany na nowym świecie, aby w starych nic nie mieszać
Po co odgrzewasz? a nowego świata i tak nie będzie, było mówione to setki razy.
Jelsyn ma rację, w każdym systemie znajdzie się "wyłom". Teraz tym wyłomem są hitterzy, co byłoby później trudno stwierdzić. System jest dobry i Jacek nie zaryzykuje jego zmiany, zwłaszcza że kosztowałoby to dużo pracy i prawdopodobnie by nic nie wniosło.
Bardzo mi sie podoba pomysl Czesto atakuja mnie hiterzy, wiec "Jestem na TAK"
jak cie atakuja czesto hiterzy to nie stoj pod miastem, tak pozatym jego idea wskazuje dodania nowego EQ, a nie dodawania + zmieniania bądź usuwania obecnego;]
wszak hiter wcale nie musi zakladac takowego EQ, wiec pod tym wzgledem ilość hiterow sie nie zmieni, będzie tylko jakies urozmaicenie