mnie to tylko zastanawia ilu z graczy od teraz nie będzie grać normalnie tylko będzie codziennie w innym mieście (chodzi o ty co już troche tej mapy odkryli) a jedyne co będą robic to qesty tego ziomka i dzięki nim będą sie wogole jak kolwiek rozwijac
poza tym nie poruszyliscie waznego tematu ile takich zadan mozna dziennie zrobic ? a jak ktos nie zrobi dzis to co przepada?
1) znajdź i oddaj obiekt x (itemy z tradycyjnych questów)
2) zabij nn potworów typu x (zależnie od miasta)
3) zdobądź statystykę x na wartość nn (np: oddałbym ci coś cennego ale gdybyś był silniejszy)
4) podróż do lokacji x i spowrotem
nagrody mogłyby być: (można łączyć)
1) losowe lecz zależne od miasta lub zadania ilości G i exp
2) przedmiot który można kupić w sklepie następnego miasta
3) losowa ilość mikstur na zbalansowanym poziomie jednak niedostępna w sklepie tego miasta
3.1) zamiast mikstur mogłyby w zależności od miasta być kaktusy/ryby/etc.
Bardzo rozsądnie napisane... no może poza 3 zadaniem, bo to sprowadzałoby się do zrobienia resa.
real madryt , ta propozycja będzie głównie zabawą dla dzieci, więc nie wpłynie ani na handel, ani na bicie ranq... A skoro w mfo grają głównie dzieci, to czemu tego nie wprowadzić?
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 31-03-2009, 16:56
Pomysł jest zaje...dobry chociaż już był i tyle.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .