Proponuję usunąć ten śnieg, który pada na mf od kilku dni, ponieważ bardzo spowalnia serwa.
WADY śniegu:
- powolne chodzenie po mapie
- zła gra na fabułę, ponieważ droga do bossa zajmuje nie raz nawet 10min, co się nigdy nie zdażało bez śniegu
- możliwość łapania graczy grających na fabułę, przez rankerów!
ZALETY śniegu:
- milsza atmosfera
Widzicie w tym teamecie piszcie czy chcecie śniegu, czy nie.
Ja oczywiście NIE.
_________________ Tutaj newicjuszeq. Moje najważniejsze multi na 3ś to:
- CallinG
- RestarT
- gram na rank xd
Jak coś chcecie piszcie na pw na newi albo na te konta, ale najlepiej na gg!
Internet Explorer dziurawy jak ser, zresztą nie ma wersji na Linuksa
Firefox 3.0 działa z MFO nieźle (przynajmniej mi), a raczej działał, bo ze śniegiem zamula
Firefox 3.1 jest w fazie testowej, więc potencjalnie może zawierać niebezpieczne błędy
Chrome ma problemy z wyświetlaniem niektórych rzeczy (z tego co czytam na forum, bo nie używam), zresztą nie ma wersji na Linuksa
Opera... W tym wypadku wydaje się najlepszym rozwiązaniem, choć też nieraz na tym forum czytałem o problemach z wyświetlaniem
Więc na jaką przeglądarkę zmienić? Safari? Konquerora? K-Meleona? Myślę, że jednak zdecydowanie prościej wyłączyć ten śnieg i problem z głowy, bo "zmień przeglądarkę" to żadne rozwiązanie.
Internet Explorer dziurawy jak ser, zresztą nie ma wersji na Linuksa
Firefox 3.0 działa z MFO nieźle (przynajmniej mi), a raczej działał, bo ze śniegiem zamula
Firefox 3.1 jest w fazie testowej, więc potencjalnie może zawierać niebezpieczne błędy
Chrome ma problemy z wyświetlaniem niektórych rzeczy (z tego co czytam na forum, bo nie używam), zresztą nie ma wersji na Linuksa
Opera... W tym wypadku wydaje się najlepszym rozwiązaniem, choć też nieraz na tym forum czytałem o problemach z wyświetlaniem
Więc na jaką przeglądarkę zmienić? Safari? Konquerora? K-Meleona? Myślę, że jednak zdecydowanie prościej wyłączyć ten śnieg i problem z głowy, bo "zmień przeglądarkę" to żadne rozwiązanie.
Nie mam problemów z Operą więcmożesz mi zaufać Aktualnie wg mnie najlepsza przeglądarka, chyba że FF ukończy betatesty 3.1
- zła gra na fabułę, ponieważ droga do bossa zajmuje nie raz nawet 10min, co się nigdy nie zdażało bez śniegu
Co ty nie powiesz ? zobaczysz na wyższym lv ile ci zajmie dojście do bossa ;> póki co masz łatwo zobaczysz potem
A co do tematu to śnieg mi nie przeszkadza ja i tak nie expie na mapie tylko na mokradłach a tam śnieżek nie sypie
.
Chyba nie myślisz że na newicjuszeq gram na fabułę chyba wiesz że on ma od kilku miechów 11lvl i ani 1 expa nie przybylo , mam 91 lvl i odjscie do bossa jest długie!
_________________ Tutaj newicjuszeq. Moje najważniejsze multi na 3ś to:
- CallinG
- RestarT
- gram na rank xd
Jak coś chcecie piszcie na pw na newi albo na te konta, ale najlepiej na gg!