Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:34
Zima
Autor Wiadomość
Tomi
Prawie Admin

Profesja: Mag
Level: 1
Świat: 1+2+4
Wysłany: 08-12-2008, 00:16   

zmiana wszystkich teksturek na zimowe raczej odpada ale zimowe/świąteczne logo jeśli tylko takowe ktoś "wyczaruje" na pewno zostanie wstawione. Do świąt jeszcze trochę czasu zostało więc mikołaj ma jeszcze czas na przygotowanie prezentów ;)

dawidtysler209 
Użytkownik

Nick: Sneasal
Level: 108
Wysłany: 08-12-2008, 00:35   

Cytat:
A ty przestań bronić admina który nic nie robi bo i tak nic nie dostaniesz tylko się podlizujesz

Oj Panowie.. Panowie.. Kłocicie sie o niewiadomo, ale co do czego to jak bys miał oczy to zauwazył byś jednak, że ADI bardzo wiele dla tego forum zrobił, a tego typu komentarze są poprostu nie na miejscu.

Patrząc na to z innej strony zainteresowanie grą przez adminów jest, Tomiego widzę co wieczór na forum, i na grze przez jakieś 10 - 15 minut.

Logo? A no przydało by się.. Są swięta, więc i klimat gry mógł by nawiązywać własnie do naszej kochanej zimy :-P Punkty MF? Wg mnie nie mają znaczenia, kto wygra, ten wygra.. ;)

Robi się niepotrzebny spam, proponował bym ten temat zamknąć :cool:

Phantom 
Użytkownik

Wysłany: 08-12-2008, 00:51   

Ja już w logo świąteczne się bawiłem: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=257655#257655 :D
Jak coś to brać :twisted:

Pamiętam tamtej zimy jak wprowadzono śnieg do gry :D tandeta i muliło ... nie róbcie tego więcej :D (choc i tak juz nie gram)

Jelsyn 
Użytkownik

Nick: voodoo child
Level: 10
Wysłany: 08-12-2008, 18:26   

Tomi napisał/a:
zmiana wszystkich teksturek na zimowe raczej odpada ale zimowe/świąteczne logo jeśli tylko takowe ktoś "wyczaruje" na pewno zostanie wstawione. Do świąt jeszcze trochę czasu zostało więc mikołaj ma jeszcze czas na przygotowanie prezentów ;)

Nic nie jest jeszcze stracone :D

Więc po co się sprzeczać jest grudzieć, czy nie możecie chociaż na ten 1 miesiąc odpuścić
adminowi ;) On też ma swoje życie, a jak wejdzie kolejny up'ek to i tak większość graczy z lvlem powyżej 180 przejdzie go w 1 dzień gracze z poziomem poniżej 100 wogóle go nie przejdą i zostania grupa która zrobi to w przeciągu 2-5 tygodni nabijając poziom i znowu będzie to samo krzyk rozpaczy, że już się skończyło, że chcecie znowu czegoś nowego, a ja mam dla was radę zacznijcie grać 4 fun na innych światach jak wam się nudzi.

KamilZmc 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Yami
Level: 98
Świat: 3
Wysłany: 08-12-2008, 19:09   

Jelsyn mówisz o miesiącu odpoczynku dla Admina jakbyś miał dobry wzrok zauważyłbyś że admin nie robi nic w żaden miesiąc raptem jeden upek na rok to po prostu śmieszne

Jelsyn 
Użytkownik

Nick: voodoo child
Level: 10
Wysłany: 08-12-2008, 19:11   

No widzisz a mam takie pytanie przeszedłeś już tego up'a ??;] i jeżeli tak czy zrobiłeś to SAMODZIELNIE ??:] czy jakiś kolega powiedział tobie co i jak ??;]

KamilZmc 
Użytkownik

Nick: Yami
Level: 98
Świat: 3
Wysłany: 10-12-2008, 13:55   

nie przeszedłem i nikt mi nie pomaga ale to nie ma znaczenia chyba nie umiesz racjonalnie oceniac sytuacji

kwadratus16 
Użytkownik

Level: 15
Wysłany: 12-12-2008, 23:38   

jak ktos chce miec zimowe swieta to niech je spedzi w nordii albo azarad lub w zamarznietym lesie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

maxdren 
Użytkownik

Level: 50
Wysłany: 28-12-2008, 17:59   

co wy tak umieszczecie kogoś wpisy i potem tylko robicie z tego kłutnie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi