zmiana wszystkich teksturek na zimowe raczej odpada ale zimowe/świąteczne logo jeśli tylko takowe ktoś "wyczaruje" na pewno zostanie wstawione. Do świąt jeszcze trochę czasu zostało więc mikołaj ma jeszcze czas na przygotowanie prezentów
A ty przestań bronić admina który nic nie robi bo i tak nic nie dostaniesz tylko się podlizujesz
Oj Panowie.. Panowie.. Kłocicie sie o niewiadomo, ale co do czego to jak bys miał oczy to zauwazył byś jednak, że ADI bardzo wiele dla tego forum zrobił, a tego typu komentarze są poprostu nie na miejscu.
Patrząc na to z innej strony zainteresowanie grą przez adminów jest, Tomiego widzę co wieczór na forum, i na grze przez jakieś 10 - 15 minut.
Logo? A no przydało by się.. Są swięta, więc i klimat gry mógł by nawiązywać własnie do naszej kochanej zimy Punkty MF? Wg mnie nie mają znaczenia, kto wygra, ten wygra..
Robi się niepotrzebny spam, proponował bym ten temat zamknąć
zmiana wszystkich teksturek na zimowe raczej odpada ale zimowe/świąteczne logo jeśli tylko takowe ktoś "wyczaruje" na pewno zostanie wstawione. Do świąt jeszcze trochę czasu zostało więc mikołaj ma jeszcze czas na przygotowanie prezentów
Nic nie jest jeszcze stracone
Więc po co się sprzeczać jest grudzieć, czy nie możecie chociaż na ten 1 miesiąc odpuścić
adminowi On też ma swoje życie, a jak wejdzie kolejny up'ek to i tak większość graczy z lvlem powyżej 180 przejdzie go w 1 dzień gracze z poziomem poniżej 100 wogóle go nie przejdą i zostania grupa która zrobi to w przeciągu 2-5 tygodni nabijając poziom i znowu będzie to samo krzyk rozpaczy, że już się skończyło, że chcecie znowu czegoś nowego, a ja mam dla was radę zacznijcie grać 4 fun na innych światach jak wam się nudzi.
Jelsyn mówisz o miesiącu odpoczynku dla Admina jakbyś miał dobry wzrok zauważyłbyś że admin nie robi nic w żaden miesiąc raptem jeden upek na rok to po prostu śmieszne
No widzisz a mam takie pytanie przeszedłeś już tego up'a ??;] i jeżeli tak czy zrobiłeś to SAMODZIELNIE ??:] czy jakiś kolega powiedział tobie co i jak ??;]