Ja uważam że to jest dobry pomysł ale przy Devos na rzece by były potworki odpowiednie na te lvl a co innego w lepszych miastach coraz lepsze potworki itd. :]
Ja popieram potworki na wodzie szczegulnie na rekach i rzeby dawały dużo expa (2k)
Wtedy gracz który może już chodzic po wodzie (ok. 35lvl) nie pokona tego potwora bo bedzie za trudny, musi byc przystosowany do jego lev i napewno dawac mniej expa
Na nie !!
Ponieważ MF ma być proste a nie kurzce zaraz będą górskie krainy , powietrzne , podziemne (nie podziemia miast) itp. Wole zostać przy prostej mapce !!
Ech kiedyś gra była prosta (pierwsza edycja) nie było wymyślania, mogłeś se wejść do lasu bez jakiejś zdolności i gdzie chcesz, a woda była po to, żeby nie było za łatwo chodzić (no chyba, że jest coś o czym nie wiem )
Wodne potwory może i nie są złym pomysłem ale trzeba być ostrożnym
to bardzo dobry pomysl, skoro w innych obszarach sa wszedie potwory to dlaczego nei w rzece. mozna by przez cala dlugosc rzeki na 1 mapce zrobic potwory i na salamandrii takze zrobic taka rzeke, a z miasta do masita potwory wodne stawalyby się coraz mocniejsze tak jak z normalnymi potworami. a np w nastepnym update moznaby bylo zrobic jakas podwodną lokacje itp fajna opcja. więc jestem za