6.3 Sloty
Spostrzegawczy z pewnością zauważy, że nie można aktywować i używać dowolnej liczny gemów jednocześnie. Ogranicza to liczba slotów. Startujemy bez żadnego slotu, jednak niektóre zakupione przedmioty powiększą ten atrybut - poznasz je w sklepie po okrągłych znaczkach w opisie danego przedmiotu.
6.3 Sloty
Spostrzegawczy z pewnością zauważy, że nie można aktywować i używać dowolnej liczny gemów jednocześnie. Ogranicza to liczba slotów. Startujemy bez żadnego slotu, jednak niektóre zakupione przedmioty powiększą ten atrybut - poznasz je w sklepie po okrągłych znaczkach w opisie danego przedmiotu.
Błąd ortograficzny w nazwie bossa: "Leech King"
Leech po angielsku znaczy pijawka, a chodziło chyba o nieumarłego Licza/Lisza (ang. Lich), a nie o Króla Pijawek ^^.
Powinno być "Lich King".
Ja zauważyłem wiele błędów typu zwroty grzecznościowe o to jeden przykład (po chwilowym powrocie do 1szego miasta [domu]): Mam nadzieję, że wrócisz szybko z Natiusem.
Codziennie będę wychodziła przed dom i wypatrywała was w oddali.
Pamietaj jeśli będzie ci źle zawsze możesz wrócić do domu.
1szy to słowo "was" 2gi "pamiEtaj 3ci to "ci" ci powinno być z wielkiej a "was" też (chyba bo nie jestem pewien) co do "Pamietaj" to tylko mała pomyła bo zamiast "Ę" wstawiono "E" pozdro
Profesja: Wojownik
Level: 992
Świat: 3
Wysłany: 14-03-2009, 19:35
Ja zauważyłem że w walkach z bossami są błędy typu Królowa Szerszeni ZOSTAŁ wyeliminowany. Albo Sowa nie jest już zdolny do walki. Wielki błąd to to nie jest, ale dziwnie mi się zrobiło jak przeczytałem coś takiego
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 20-04-2009, 10:17
Na żywiołaku lodu wielkim na mapie jest wielki żywiołak lodu a podczas walki żywiołak lodu wielki.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
Strzałki - sterowanie bohaterem
Ctrl - Ukryj chwilowo strzałki
Shift - Ukryj strzałki na stałe
Enter - Wykonaj akcje na polu (np. otwórz skrzynkę lub wejdź do miasta)
Spacja - Wylecz postać
Wydaje mi się, że jeśli wszystkie zdania zaczęte są z dużej litery to i 'sterowanie bohaterem' wypadałoby zacząć z dużej.
No i to 'Ukryj chwilowo strzałki' trochę mało poprawnie stylistycznie mi brzmi - nie lepiej będzie 'Chwilowo ukryj strzałki'?