Ja bardzo bym chciał świat non-pvp bo jak zauważyłem to 23 razy walczyłem z graczami (oni atakują mnie) to 2 razy wygrałem 1 raz remis i 20 razy przegrałem (nie potrafię grać) więc bardzo bym chciał taki świat non-pvp
[ Dodano: 04-01-2009, 07:16 ]
Zawy napisał/a:
No nie świat no-pvp, totalny bezsens jak nie podoba się to proszę wykorzystywac pkt ruchu i chować się do miasta i na prezentacji napisać dużymi literami "NIE WALCZĘ" i tyle problem z głowy. A co do wypuszczenia gry na świat to dobry pomysł...
A może ktoś NIE CHCE tracić ciężko zarobionych pieniędzy przez rodziców ?! (nie mówię o wszystkich)
[ Dodano: 04-01-2009, 07:26 ]
Elvynnel napisał/a:
Świat non pvp... Tutaj chodzi o to, że ktoś nie umie ustawić dobrze inteligencji/statystyk/pomysłu na grę i cały czas dostaje od innych graczy i go to wkurza. Jeśli tak, to oznacza że musi mieć 12>
Co masz na myśli pisząc "12>"? (lat czy lvl)?
Reszta się ze mną zgadza nie umiem ustawić statystyk, z inteligencją nie jest najgorzej ale też nie umiem chyba
No nie świat no-pvp, totalny bezsens jak nie podoba się to proszę wykorzystywac pkt ruchu i chować się do miasta i na prezentacji napisać dużymi literami "NIE WALCZĘ" i tyle problem z głowy. A co do wypuszczenia gry na świat to dobry pomysł...
A może ktoś NIE CHCE tracić ciężko zarobionych pieniędzy przez rodziców ?! (nie mówię o wszystkich)
A kto tu mówił o kupowaniu mf? Wykorzystujesz ruchy, które masz i do miasta...
Adas Wita napisał/a:
Ja bardzo bym chciał świat non-pvp bo jak zauważyłem to 23 razy walczyłem z graczami (oni atakują mnie) to 2 razy wygrałem 1 raz remis i 20 razy przegrałem (nie potrafię grać) więc bardzo bym chciał taki świat non-pvp
To że się czegoś nie potrafi przed niczym nie usprawiedliwia... nie umiesz to musisz się nauczyć choć trochę i tyle ... a świat non pvp byłby zbyt nudny dla ogromnej większości graczy.
Światy nonPvsP nie będą potrzebne, jeśli na dobre zostanie zrealizowany pomysł z przerzuceniem PvsP do aren w miastach (plus podział map na nonPvsP, PvsP za obustronną zgodą oraz tradycyjne mapy PvsP)..