Po pierwsze - nie obchodzi mnie,że to Twój pierwszy post....
Po drugie - kolejny Tibijczyk się znalazł.Chcesz domków idź grac w Tibię,normalny RPG.tak jak Diablo2 czy Wow lub Lineage2 nie posiada domków bo nie potrzebują tam ludzie
jak dla mnie to świetny pomysł
Ale własny domek można by mieć gdzie właściciel sobie zażyczy i po np: Donate, znowu np: 30 zł dla admina na dalszy rozwój gry.
To jest mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość.
Bez sensu chcecie z MF zrobić tibie żal powinni zabronić propozycji związanych z tibią...Przyznaj się grałeś w tibie?
_________________ Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.
heh... widzac ten temat jedyna gra jaka mi sie kojarzy jest to ultima online... za masakrycznie duza sume zlota kupowalo sie domek do niego mebelki mogles sie zamknac jak ktos cie gonil i chcial zatluc... ale to nie uo to est mfo... to nie ma najmniejszego sensu.elicie nie potrzebne takie domki. niskie lvle by nanie nie zarobily. wiec rownie dobrze mozesz dojsc chlopcze do ballis tam juz jestes elita masz dostep do domku do ktorego dochodza ci najlepsi
czy wy dzieci nie macie co robic tylko dswiezac tematy sprzed tygodni? w dodatku temat spisany na straty? to jest bez sensu.... idzcie sie uczyc lepiej Wybaczcie ze nie na temat ale nie moge na takie cos aptrzec