Czy umielibyście pokonać na tym samym poziomie Duchy Gothar i Rapsa*2? NIE i tego jestem pewny że nikt z was tego by nie potrafił
O ile zakład
Wystarczy długo expić,expić,expić,expić,expić....
Nabic w końcu 40 lvl i pokonujesz i duszki i rapsa
Xianianin napisał/a:
N4RQS napisał/a:
1. Zauważ, że duchy Gothar sa 4., na nie
2. Arena faktycznie przydałaby się w każdym mieście. na tak
to nie jest żadne tłumaczenie - 1 duch gothar jest bardzo słaby co w czwórce dają siłę jednego bossa
Hahaha,koleś,ale mnie rozśmieszyłeś
Tamten koleś napisał,że jest na nie w sprawie 1 propozycji,
a ty napisałeś teoretycznie to samo
"to nie jest żadne tłumaczenie" i w taki sposób chciałeś go sklepać
A powtórzyłeś po nim
1. Jak najbardziej na Tak. Lecz nie tylko propozycja dotycząca nie tylko duchów gothar, np. z Drzewca dostałem 100k . Wolałbym 150 .
2. Bez zdania.
_________________ Prosiłbym Administratora lub Moderatora o pewną fatygę, a mianowicie proszę o usunięcie moich multi kont na FORUM, ponieważ ja nie potrafię. Sorka. Pozdro Userzy Modzi i Admini!!!!
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 30-05-2008, 07:24
1. Nie, bo co bedzie z goscmi co np. 1 dzien przed wprowadzeniem tego pokonaliby bossa i wtedy zaczeliby sie skarzyc i protestowac . Pozatym mi to by sie juz nie przydalo i tak rozwalilem kazdego bossa. Jak chcesz exp to zawalcz.
2. Mnie nie interesuje arena. Najwyzej wchodze jak sie nudze .
1.Hmm....faktycznie Gothary są 4 a większość bossów po jednym (na Nie)
2.No Ok ale też trochę bezsensu.Przykład Nordia-Azarad Scythe-Kurthus (tam występują takie same,no identyczne potwory)(Fyfty-Fyfty)
1. Tak o 50% najlepiej
2. Arena była by w
- Ukraden
- Devos
- Scythe
- Folhord
- Ozorath
Bo w każdym mieście to kompletny kit
_________________ Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.
tak wyglada wiekszosc postow. jaki ma sens cos takiego ? jak juz sie wypowiadacie to chociaz zargumentujcie swoja wypowiedz. a teraz do rzeczy:
1.Moim zdaniem jest to zbedne. Boss jest potrzebny zeby rpzejsc do nastepnej lokacji i jest tez niewielkim bonusem w expie goldzie jak i czasem ekwipunku.Na NIE.
2.Hym. Tutaj jestem bez zdania. chociaz arena przydalabysie zeby sprobowac sie w potworkami przed pojdsciem na bossa. bo po co marnowac ruchy i tracic zloto