Oglądałem lecz przy 21 shippuudenie się zatrzymałem (od tego odcina kilka następnych ciężko było znaleść w necie )
HeH normalnie nie wytrzymam wystarczy wpisac na googlach naruto shupideen albo co kolwiek naprzykład wejs na strone www.s........... .pl
ja jakos nie szukalem tych odcinkow a bez wysilkowo znalazlem
PS: lepsze dragon ball no ale obejrzałem 800 odcinków z 5 razy
_________________ Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.
Ostatnio zmieniony przez MichuL 09-01-2009, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
Jestem fanem Naruto, Naruto Shippuuden Anime oglądam regularnie... a mangę czytam, ale po angielsku Większość rozumiem bez tłumaczeni Mój najlepszy odcinek? Hmm... Jest parę, walka Naruto z Sasuke, Gaarą i reszta tamtych walk. W Naruto to ogółem walki są spieprzone(sorki za słowo), większość walki zajmuje paplanie, a w Shippuudenie podobało mi się jak Naruto użył swojej nowej techniki na Kakuzu
sherin jak nie lubisz naruto to tu nie pisz sama nie jestem za dużą fanką ale czytam manga i oglądam odcinki na internecie obejrzałam cale 220 odcinków i teraz shupideena z 90 ;/
Co do odcinków była ucieczka sasuke cała a w shupideen kiedy naruto i shikamaru rozwalili hidana i kakuzu
sherin, taki kanał, kiedyś zwał się fox kids ;p a co do anime i samego naruto, to nie tylko dzieci to oglądają, zauważyłem, że wielu 100dentów, siedzi przed pecetami i ogląda anime Bo przecież trzeba się przed sesją odstresować
Zakładanie tematów o Naruto to nic innego jak efekt średniej wieku graczy MFO. Nie rozumiem jak można sie tym podniecać, zwykła bajka gdzie 12 latki udają że są dorosłe.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>