Ten temat powstaje jako źródło konkretnej informacji dla adminów,
dotyczącej wizualnych (czyli niby mało ważnych) błędów w MFO.
Ten post będzie regularnie uaktualniany na podstawie zgłoszeń od graczy.
_________________ nie działam już aktywnie na scenie MF
Ucz się ucz, bo nauka do potęgi klucz;
a jak będziesz mieć dużo kluczy,
złamiesz wszystkie zabezpieczenia.
Ostatnio zmieniony przez Tomi 19-07-2008, 10:27, w całości zmieniany 9 razy
No to na poczatek gora na wschod i poludnowy-wschod od Ballis. Wyglada jakby powstala wy wyniku faldowania kaledonskiego, ktore nagle sie zakonczylo z nie wiadomych przyczyn. Jakby sie pixelki poprzesuwaly.
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Hmmm...można to tutaj czyba zaliczyć.Otóż nowy boss Olbrzymi Jastrząb(czy jak mu tam) ma avatar ale na nim (suprise!) zamiast Jastrzębia IGL(czyt. orzeł).Czy nie możnaby mu zmienić avataru?
MapY [Usunięty]
Wysłany: 01-12-2008, 13:05
Wiadomość usunięta.
Ostatnio zmieniony przez 03-03-2023, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Witam ja chcialbym zglosic bład ze na moim koncie tam gdzie powinno byc hp to mi sie nr skypa pokazuje np. jak mam teraz 1379/ 1379 hp to mi sie pokazuje cos takiego :
taki mały błąd wizualny.. na stronie [mapa] jest obok [wylecz postać] litera "ó" w skróty przerobiła się na symbole... może to u mnie ale sprawdziłem na ie i FF i w każdejk jest tak samo... zresztą każdy inną polską litere widze normalnie w tym ó na innych stronach
Może nie jest to dosłownie błąd, ale się przyczepię
Moim zdaniem w oknie rozmowy nie powinny się pojawiać emotki. W końcu nasza postać nie rozmawia przez gg, tylko na głos. Trochę mi to nie pasuje do klimatu fantasy.
(podobna sytuacja jest w rozmowie z Amorją na początku gry)
Przy wyjmowaniu Złotego Medalionu z pomnika przy Helamonie (nie wiem jak z innymi pomnikami) pojawia się taka informacja, jakbyśmy medalion WKŁADALI a nie WYJMOWALI :
Przy wyjmowaniu Złotego Medalionu z pomnika przy Helamonie (nie wiem jak z innymi pomnikami) pojawia się taka informacja, jakbyśmy medalion WKŁADALI a nie WYJMOWALI :