Wysłany: 17-01-2009, 16:32 Więcej punktów do rozdania
Fajnie jakby było więcej punktów do rozdania! Załóżmy, że od 1 do 5 lv po 10 punktów ( tak jak to jest). A potem od 6 do 30 po 15 i tak dalej, że im większy lv tym możemy więcej punktów rozdać! Piszcie co o tym sądzicie! Czekam!
_________________ Życie jest piękne, warto z tego skorzystać i czasem pograć w M-f!
Niepotrzbne... Pomyśl ile bedzie pkt do rozdania na takim 300 lvlu ...
Zresztą musieli by admini wtedy polepszyc boosów a nie warto zarzucać administracji kolejnej roboty jak ledwo co aktualizacje idą w przód...
Ale jak masz większy lv to masz więcej i masz więcej witalności, inteligencji speeda albo szczęścia! A jak masz speeda to może walniesz go doublem i po sprawie! Jak masz szczęście to może pudłować a ty walić krytyki! Jak masz wite i inte to może cię nie wziąść na hita! Ale to się tyczy jeśli hiter ma mniejszy lv! Ale jeśli ma ten sam to może być gorzej! Ale moim zdanie to i tak nie jest taki zły pomysł bo trochę ograniczył by hiterów!
_________________ Życie jest piękne, warto z tego skorzystać i czasem pograć w M-f!
I tak tak jest najczęściej! Np jak jest grupa 31-40lv to taki 31lv nie ma szans! Tylko traci rank i inne rzeczy! A niektóre wyższe lv tracą dużo przez hiterów z niższymi lv! Więc moim zdaniem to dobry pomysł! Na początku na niskim lv może by było trochę ciężko ale potem to raczej git
Ta ale w takiej grupie 200-230 ,nawet 210 lvl ma szansę wygrać z 230 (gdyby twój pomysł wszedł do życia ,nie było by tak różowo dla tych przykładowych 210 lvlów). Mówisz że będzie więcej pkt to dodasz do witalności i wygrasz z noobstatmi ,taa a noobstat nie będzie miał więcej ? Będzie miał i da więcej do ataku ,więc równowaga zachowana. Niech zostanie tak jak jest ,bo 10 pkt to dobre rozwiązanie ,a tym bardziej niech zostanie to ,że każdy nie zależnie od lvla ma tyle samo pkt za lvl .
Pomysł zupełnie NICZEGO nie zmienia - większy lvl ma i tak przewagę punktów. A jak mimo tego przegrywa z niższym ... jego problem
To co ty mówisz to argument w stylu : nadrukujmy pieniędzy, każdy będzie bogatszy. Już tak próbowano - i co wyszło?
I nie używaj tylu wykrzykników bo się czytać nie da ....
Ja również sądze że pomyśł jest do kitu Weźmy pod uwage staty na PvP sądze że prawie każdy mniej więcej oriętuje się w co dawać ptk a w co nie dawać... I teraz pomyślmy że pomysł Greatisthebest wchodzi w życie i dodatkowo każdy ma +x punktów. Co mają teraz zrobić rankerzy którzy mają odpowiednio wyliczone staty . Ja mam 62 lvl staty, więc szacuje że miałbym jakieś +250 ptk do rozdania i co dalej ?? mam dać na pałe i patrzeć jak mój rank stopniowo maleje ?? To jest kolejny argument przeciwko temu pomysłowi
Profesja: Mag
Nick: Play Boy
Level: 133
Wysłany: 18-01-2009, 21:01
DO WYWALENIA... Po co to komu? Zauważ że niczego to nie rozwiąże, bo w przypadku hiterów, oni dodadzą np. tylko w atak, a ty rozłożysz na luck i speed.. Właśnie oni mieliby lepiej.. Cała reszta na NIE
_________________ www.tfp-gaming.pl Sieć serwerów Counter-Strike 1.6