Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:34
Więcej punktów do rozdania
Autor Wiadomość
Greatisthebest
Użytkownik

Nick: Nie mam
Level: 1
Wysłany: 17-01-2009, 16:32   Więcej punktów do rozdania

Fajnie jakby było więcej punktów do rozdania! Załóżmy, że od 1 do 5 lv po 10 punktów ( tak jak to jest). A potem od 6 do 30 po 15 i tak dalej, że im większy lv tym możemy więcej punktów rozdać! Piszcie co o tym sądzicie! Czekam!

Conrado 
Użytkownik

Level: 666
Wysłany: 17-01-2009, 16:35   

Niepotrzbne... Pomyśl ile bedzie pkt do rozdania na takim 300 lvlu ...
Zresztą musieli by admini wtedy polepszyc boosów a nie warto zarzucać administracji kolejnej roboty jak ledwo co aktualizacje idą w przód...

Greatisthebest
Użytkownik

Wysłany: 17-01-2009, 16:41   

No właśnie im wyższy lv tym więcej! Więc było by mniej problemów z noob statami co ładują tylko w hp i atak, a potem nawet wyższe lv na hita mają!

Conrado 
Użytkownik

Wysłany: 17-01-2009, 16:57   

Zauważ, że hiterzy mieli by też wiecej pkt do rozdania...

Greatisthebest
Użytkownik

Wysłany: 17-01-2009, 17:05   

Ale jak masz większy lv to masz więcej i masz więcej witalności, inteligencji speeda albo szczęścia! A jak masz speeda to może walniesz go doublem i po sprawie! Jak masz szczęście to może pudłować a ty walić krytyki! Jak masz wite i inte to może cię nie wziąść na hita! Ale to się tyczy jeśli hiter ma mniejszy lv! Ale jeśli ma ten sam to może być gorzej! Ale moim zdanie to i tak nie jest taki zły pomysł bo trochę ograniczył by hiterów!

Lag 
Użytkownik

Wysłany: 17-01-2009, 17:15   

Czyli w turniejach wygra ten kto ma najwyższy level, a nie ten kto jest najlepszy ?

Greatisthebest
Użytkownik

Wysłany: 17-01-2009, 17:18   

I tak tak jest najczęściej! Np jak jest grupa 31-40lv to taki 31lv nie ma szans! Tylko traci rank i inne rzeczy! A niektóre wyższe lv tracą dużo przez hiterów z niższymi lv! Więc moim zdaniem to dobry pomysł! Na początku na niskim lv może by było trochę ciężko ale potem to raczej git ;)

Wilu 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: WoLfiK
Level: 247
Wysłany: 17-01-2009, 17:41   

Ta ale w takiej grupie 200-230 ,nawet 210 lvl ma szansę wygrać z 230 (gdyby twój pomysł wszedł do życia ,nie było by tak różowo dla tych przykładowych 210 lvlów). Mówisz że będzie więcej pkt to dodasz do witalności i wygrasz z noobstatmi ,taa a noobstat nie będzie miał więcej ? Będzie miał i da więcej do ataku ,więc równowaga zachowana. Niech zostanie tak jak jest ,bo 10 pkt to dobre rozwiązanie ,a tym bardziej niech zostanie to ,że każdy nie zależnie od lvla ma tyle samo pkt za lvl .

EdwinOdesseiron 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Edwin
Level: 145
Wysłany: 17-01-2009, 21:30   

Pomysł zupełnie NICZEGO nie zmienia - większy lvl ma i tak przewagę punktów. A jak mimo tego przegrywa z niższym ... jego problem xD
To co ty mówisz to argument w stylu : nadrukujmy pieniędzy, każdy będzie bogatszy. Już tak próbowano - i co wyszło? :mrgreen:

I nie używaj tylu wykrzykników bo się czytać nie da ....

Czaku 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Gody
Level: 62
Wysłany: 17-01-2009, 23:12   

Ja również sądze że pomyśł jest do kitu :wink: Weźmy pod uwage staty na PvP sądze że prawie każdy mniej więcej oriętuje się w co dawać ptk a w co nie dawać... I teraz pomyślmy że pomysł Greatisthebest wchodzi w życie i dodatkowo każdy ma +x punktów. Co mają teraz zrobić rankerzy którzy mają odpowiednio wyliczone staty . Ja mam 62 lvl staty, więc szacuje że miałbym jakieś +250 ptk do rozdania i co dalej ?? mam dać na pałe i patrzeć jak mój rank stopniowo maleje ?? To jest kolejny argument przeciwko temu pomysłowi :razz:

Pozdro :mrgreen:

NeVeR EnD 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Play Boy
Level: 133
Wysłany: 18-01-2009, 21:01   

DO WYWALENIA... Po co to komu? Zauważ że niczego to nie rozwiąże, bo w przypadku hiterów, oni dodadzą np. tylko w atak, a ty rozłożysz na luck i speed.. Właśnie oni mieliby lepiej.. Cała reszta na NIE

Singami 
Użytkownik

Wysłany: 18-01-2009, 23:05   

Eee...?
Zamykam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi