Okienko odświeżałoby się po każdej walce (jeżeli nie dałoby się tak to można dodać przycisk 'odśwież').
Oczywiście to tylko przykłady (skąd skóra dzika obok Nordii? )
Co do mikstur to ilość do powiadomienia można by konfigurować w profilu, lub w ogóle wyłączyć okienko powiadomień.
Pomysł niezły, uważam, że mógłby wejść, ponieważ czasami ludzie czekają tylko na wbicie gemu, by na nowo ustawić inteligencje.... Czasami przez przypadek ktoś zaatakuje i pach. Kijowo
Jestem jak najbardziej na tak moznaby stworzyc opcje ktora zastepowalaby chat tymi wlasnie powiadomieniami. nie kazdy chce ogladac chat. spam. bluzgi. mowie glownie o s3. a tak to czlowiek sie odetnie od swiata i juz ;p a do tego jest to bardzo praktyczne bo sam nie raz tracilem duzo przez skleroze poprostu potow zbraklo
Kolorek. zauwazyles moze ze jetes jedynym ktoremu ten pomysl sie nie podoba? czasem czlowiek gra to zapomina o potach... tak samo jak i o aukcjach a w tej propozycji rowniez o to chodzi... ogarnij sie ziomus idz graj w tibie i nie placz.
Ludzie nie bójcie się i tak tego Admin nie wprowadzi bo mu nie będzie się chciało .. przecież nawet nie chce mu się zadbać o ochronę MF i polepszyć panelu GM'a
Profesja: Wojownik
Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 24-01-2009, 19:48
Pomysł bardzo mi się podoba Mi osobiście bardzo by pomógł czasami zdarza mi sie że chodzę z gemem wbitym na maxa i o tym nie wiem... Jak najbardziej TAK
[Co chwile ? jak kupisz większość ilość np. potów to nie będzie trzeba patrzeć co chwile do plecaka
( No to zagraj w tibie )
uwazam ze jestes id***ą czy sadzisz ze stojac na 6 lv pod miastem, kupisz 100 miksow many i ci starczy jak ci wystarczy na wiecej niz na 40 min to jestes dla mnie bogiem ! Chwała ci za to ! Ale nie wystarczy!!
Pomysł to jeden z najsensowniejszych ost. czasów Siedzialem na krzesle i sie zalamalem ze nikt porzadny juz nie gra, a wy ludzie podnosicie na duchu ! PS : oprócz ciebie ciemny masa ,,Kolorku"
Przydatne ,można zaoszczędzi RanQu jak jakiś głupi n00bek cię zaatakuje i nie miałeś miksów.Może pomysł bardzo dobry ,ale wiadomo admini i tak nie wprowadzą tego do gry.
Przydatne ,można zaoszczędzi RanQu jak jakiś głupi n00bek cię zaatakuje i nie miałeś miksów.Może pomysł bardzo dobry ,ale wiadomo admini i tak nie wprowadzą tego do gry.
Czytajac twojeog postac w innym temacie i tego moge wywnioskowac ze czujesz sie ponad... wazniejszy jakis od innych i kazdy jest dla ciebie glupim noobkiem... Ja ten temat popieram. ale nie dlatego ze atakuja czasem "glupie noobki" tylko dlatego ze moge przegrac w GRACZEM przez nieuwage..A co do admina. pewnie nie wprowadzi. on ma w dupie ta gre.. ;/ kasa sie dla niego liczy.....TAK DROGI JACKU!! MOWIE O TOBIE!!