Wysłany: 13-12-2008, 15:12 Pakty/Wojny/Sojusze między teamami
No to moja propozycja brzmi tak :
Proponuje zrobić możliwość podpisania Paktów / wojen / sojuszy miedzy teamami .
Np. Gdy jest ktoś z naszej drużyny wyskakuje obok [ drużyna ] a nap jak by sie miało z jakimś teamem wojnę to by wyskakiwało Wrogowie i to samo tyczy się Paktów/sojuszy .
Jak się np ma sojusz to jak walczymy z jakimś teamem to oby dwa teamu jeżeli są w pobliżu to walczą .
Jak by ktoś dalej nie rozumiał o co chodzi to pisać
Jak by ktoś dalej nie rozumiał o co chodzi to pisać
Nie rozumiem, możesz dokładniej wyjaśnić?
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Night Crawler, Chodzi oto że jak np . wejdziemy w zakładkę drużyna to była by dodatkowa zakładka . Polegało by to na tym ze jak np masz sojusz z jakimś teamem to nie mozęsz go atakować , a jak ciebie zaatakuje jakis inny team to oni także walczą .
jak ciebie zaatakuje jakis inny team to oni także walczą .
Ta, tylko że to byłoby równoznaczne z tworzeniem drużyn o nieograniczonej wielkości. Gdyby dwie drużyny po 4 osoby z paktem stały na jednym polu, to tak jakby stała jedna drużyna z 8 osobami.
Teraz rozumiem
I jestem na NIE.
Jest to zupełnie niepotrzebne i w3 końcu doszło by do tego że byłaby walka 16 vs 16...
Lepiej wprowadzić prezki teamowe... Nie wiem dlaczego jeszcze ich nie ma
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
bez sensu... po co kolejna zakladka... nic to nie da a nazwe druzyny mozna zapamietac lub jednego z jej czlonkow dodac do znajomych i wiedziec kiedy sa dostepni zeby ich prać
Fajny pomysł gdy się ma pakt o nie agreji to drużyny nie mogą się na wzajem atakować a gdy ma się sojusz to drużyny ze sobą współpracują ( tyklo nie wiem jak moża współpracować w tej grze z innymi drużynami więc można by tylko zrobić pakty i wojny a sojusze nie muszą być )
a gdy ma się wojne z jakąć drużyną to na mapie pisze [ Wrogowie ]
Myślę że wytłumaczyłem dokładniej o co chodzi i oczywiście jestem na tak.