a ja mam inne pytanie dot. przeróbek na kompie, tj. chodzi mi o to czy możliwe jest np. wyostrzenie kolorów itp. drobne zabiegi, bo fotograf ze mnie kiepski i fotki brzydkie mi wychodzą, a wiadomo - brzydkie zdjęcie nie odda zajefajności pracy
Przedyskutujemy to i damy odpowiedź.
Dapi napisał/a:
A można pracę robić z kimś i podzielić się punktami na pół wrazie wygranej??
Oczywiście
FuRiAt napisał/a:
a to mam byc praca zrobiona w realu tak??
"Projekt/Logo ma zostać stworzone w 100% ręcznie (bez użycia programów graficznych)."
Cytat:
autora trzeba zamieścić na pracy (obrazie) czy tak po prostu w emailu ?
Wedle uznania
Cytat:
Ale to ma być logo z wiazane z my-fantasy czy moga byc jakies smoki itp postaci z bajek ?
Tematem tego konkursu jest: "Niekomputerowe logo MFO"
Cytat:
Moźna to zrobić sam na Paincie? Jeśli tak, to zrobię to dobitnie jak mogę, a jeśli nie, to nie robię.
Projekt/Logo ma zostać stworzone w 100% ręcznie (bez użycia programów graficznych).
Mam problem zrobiłem to logo na kartce a3...
i teraz nie wiem jak to przesłac bo nie zeskanuje tego bo jest zaduze ani nie moge zrobic zdjęcia komorką bo wtedy nic nie widac =\
moje pytnko brzmi...
czy moge wam to przesłac w częściach? =] i dac ogólne zdjęcie całości zeby wszystko pomieściło? prosze o odp na mfo (nick:CooKieS) lub GG (1806636)
a projekt moze byc zrobiony i przyklejony z tasmy lub kleju
Jak najbardziej
HerosPL napisał/a:
czy mozna zrobic na telefon wrzucic na kompa i wam na e-mail wyslac?
A w jakich wymiarach będzie obrazek?
Gajos napisał/a:
Mam pytanie co do minimalnych rozmiarów naszych prac bo przecież nie dam wam 50x50 nie... ?
Faktycznie, nie uwzględniłem tego w treści newsa.
Uważam, że obrazek powinien mieć minimum 500px szerokości oraz 150px wysokości,
ważne żeby nie trzeba było uzywać lupy
QracK napisał/a:
Mam problem zrobiłem to logo na kartce a3...
i teraz nie wiem jak to przesłac bo nie zeskanuje tego bo jest zaduze ani nie moge zrobic zdjęcia komorką bo wtedy nic nie widac =\
moje pytnko brzmi...
czy moge wam to przesłac w częściach? =] i dac ogólne zdjęcie całości zeby wszystko pomieściło? prosze o odp na mfo (nick:CooKieS) lub GG (1806636)
Podziel go na 4 części, zeskanuj i połącz w dowolnym programie graficznym, następnie wyślij nam całość (nie w częściach).