mam propozycje zauwazylem ze niekturzy gracze maja na profilu NIE WALCZE czy mozna zrobic w profilu takie mieczyki to PVP a tarcza nonpvp ze nikt cie niemoze bic bylo by to w profilu w malym kwadracie
Pomysł świetny, ale na 100% nie wejdzie .
Dlaczego ? Bo od nieatakowania jest prot .
Prota można kupić z MF i zawsze to jakiś dochód dla Admina .
Pomysł żywcem ściągnięty z Margonem ...
Ja tam jestem za tym aby była opcja w profilu typu,
że można sobie ustawić czy chce się walczyć czy nie .
I nie będzie wtedy głupich pytań o walkę ...
Ja tam jestem za tym aby była opcja w profilu typu,
że można sobie ustawić czy chce się walczyć czy nie .
I nie będzie wtedy głupich pytań o walkę ...
Żartujesz chyba
Choć w prezentacji GMów są informacje nawet nie tyle pożyteczne co ważne dla wielu graczy to nikt (no, prawie) tego nie sprawdza - to profile graczy będą sprawdzać?
W najlepszym wypadku będzie "No, wiem że masz w profilu, że nie walczysz, ale może solo?)
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 04-02-2009, 21:16
pomysl jest bardzo zly z malej ilosci walk w ogole walk nie bedzie .
pozatym co z takimi graczami ,ktorzy pisza "nie walcze" ,skoro staja przed miastami ,albo lapia na mapie
Profesja: Wojownik
Nick: Binox
Level: 997
Wysłany: 04-02-2009, 23:03
Pomysł do bani
Typowy ranker z topu chce sobie poexpić lub idzie na bossa - włącza te Twoje non pvp, robi co nalezy a po robocie włącza i dalej może walczyć.. ma to sens? Jak nie chcesz walczyć to unikaj walk
Robię postać na s2 na same expienie, 0 walk z graczami, ot taki mały ambitny cel - więc róbcie tak i wy, jeśli nie chcecie walczyć..