to bardzo dobry pomysl, skoro w innych obszarach sa wszedie potwory to dlaczego nei w rzece
Może dlatego, że to nic nowego? Chodzisz sobie np dookoła Devos, atakują Cię potworki, wchodzisz na rzekę, to samo. Jaka różnica? Avatary? 90% graczy nawet nie zauważy różnicy...
llludek napisał/a:
w nastepnym update moznaby bylo zrobic jakas podwodną lokacje
Masz "Zatopioną Komnatę"... Wymyślmy coś rozsądnego a nie nazwy dla lokacji ;/
Może np tak - potworki na rzece dają 1/3 mniej expa, ale nie można tam zostać zaatakowanym przez gracza każdy by decydował czy chce tam expić Ale to tylko moje desperackie poszukiwanie sensu tej dyskusji
Za takie posty dawalbym ostra bez ostrzezenia... ale to nie moja brozka ;/
Przeczytalemz aledwie jedna strone postow gdyz czytanie dalej jest bez sensu...I jak dotad tylko edwin napisal chyba cos sensownego.. ;/Wy chcecie pomoc w rozwiazaniu tego problemu czy nabijacie sobie posty?Jak dla mnie kolejny zbedny bubel...Osobiscie jestem na NIE... i szkoda mi slow na takie tematy... a tworca powinien troche bardziej rozwinac swoja propozycje....
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 27-03-2009, 18:16
Najlepiej żeby były jakieś żywiołąki wody a nie...woda.
To moje zdanie .
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .