Jak wszyscy wiemy ruchy w grze MFO mamy ograniczone, jednakże można sobie wykupić usługe, która nam je doładuje. Stąd też mój pomysł, aby "dorzucić" usługe, która by wymieniała ruchy na punkty MF. Można by było wymienić ruchy tylko za pomącą trwałej usługi (np. za 10,98) i wymienić nasze ruchy (pod warunkiem, że były by pełne, np 172/172) na 10 MF. Pozwoliło by to graczom zrobić niektóre questy w zaledwie kilka minut a nie tak jak dotychczas.. Przykład - Quest pt. Dzikus & Ferdynand, aby go wykonać należy najpierw iść z miasta do zarośli następnie do kryjówki Ferdynanda potem po liany, znów do kryjówki i dopiero do miasta.. Przeciętny level gracza, który wykonał ten quest to chyba 20 więc ruchów nie starczy na raz, więc musi czekać te pare godzin, żeby ruchy sie załadowały.. Dla Modów też byłby to niezły zarobek, bo chyba każdy gracz wykupiłby tą usługę..
@down: faktycznie nie doczytałem
czyli jeśli ktoś będzie trzymał sobie przez kilkanaście tygodni mf i w końcu zużyje to dostanie na pewno medal za expa w 24h, więc ten medal bedzie przyznawany za "kto dłużej poczeka", na nie
Ostatnio zmieniony przez Lag 08-02-2009, 16:29, w całości zmieniany 2 razy
Jak dla mnie słaby pomysł bo po 1 to się adminowi nie opłaci, pomyśl sobie taki 5 lvl czy też 1 ile potrzeba mu czasu żeby ruchy się naładowały ??;] nie za dużo, więc raz wyślesz esa za 10+ a później 2-3 razy dziennie na low lvl'u będziesz mieć za free 10 pkt Mf :]
@UP
Lag napisał/a:
więc tak: 172 ruchy to 172 mf ? nie ma szans na przejście
Cytat:
więc musi czekać te pare godzin,
no to sobie poczeka.. matko, nie wytrzymasz kilka h bez wykonywania questa w jakiejs glupiej grze internetowej?
Boted, chodzi o to, że max ruchy czyli 172/172 = 10 Mf ~~ Czytanie ze zrozumieniem się kłania .......