+ Gohan ssj2 rox ; > tych chwil się nie zapomina ; D
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Są gusta i guściki. Moim zdaniem saga GT była najlepsza, chociaż przejawiam wielką sympatię do początków DB. Saga GT ma ten wielki + za wygląd i muzykę, bo co do fabuły to...nie podobało mi się w niej co zrobił Pilaf z Goku -.-
Co do serii Z to tą pamiętam najmniej Ogólnie DB oglądałam z jakieś 10 lat temu (jak nie więcej). Saga Z była tym imponująca, bo dużo się w niej działo (chociaż w każdej się coś dzieje xP). Future Trunks, Son Gohan i reszta w akcji to po prostu miodzio
Co do ogólnego DB to jest to anime, na którym sie wychowałam Moje dzieciństwo sprowadzało się do pląsania po podwórku i codziennego siadania przed TV aby obejrzeć ukochanie anime: Dragon Ball, Saint Seya, Slayers, Magic Knigkt, Dr Slump i Soul Hunter
Pozdrawiam
Pamiętam jak codziennie szybko wracałem z przedszkola byleby tylko obejrzeć DB
To leciało na RTL 7 czy coś w tym stylu ;p Oglądałem ją jakieś 2 lata, później RTL7
zniknął i pojawił się TVN7 (przynajmniej na moim pakiecie) . I tak skończyła się
moja przygoda z DB, a oglądać na necie mi się nie chce - wolę w coś pograć lub
pooglądać "Przyjaciół" .