Problemem w tym pomyśle jest to, że 3/4 ludzi nie lubi chwalić się swoimi walkami ponieważ to jest wnerwiające. Jestem na nie, chociaż można wychwycić przekręty . pozdro
Problemem w tym pomyśle jest to, że 3/4 ludzi nie lubi chwalić się swoimi walkami ponieważ to jest wnerwiające. Jestem na nie, chociaż można wychwycić przekręty . pozdro
Masz racje
Ale moim zdaniem to nie potrzebne np. jest gracz anty ( nikt nie wiem ze jest anty woj ) walczy z wojem wygrywa będzie wiadomo ze on anty nie jakaś hybryda. Jakby ten pomysł będzie w grze to wszyscy z Top 10 będą padać bo ci gracze co atakują wiedzieli Jak maja inte i jakie eq trzeba mieć na nich żeby ich zjechać ( i dobre staty ) Wszystko można się dowiedzieć dzięki raportom
Profesja: Wojownik
Nick: Binox
Level: 997
Wysłany: 14-02-2009, 13:15
1) A jak byś się czuł gdyby pokazali Twoją walkę gdy tracisz załóżmy 2k ranku? A później komentarze: "Haha przegrałeś z takim leszczem" itp.
2) Rankingowców z top 100 którzy pokazują walkę jak każde dziecko z pod Lange gdy zdobywa ponad 50 ranku można policzyć na palcach jednej ręki.. Moje walki - moja sprawa
3) Jest sporo osób które walczyły z jakimś graczem i zobaczą jego walkę z kimś dobrym, więc mogą obliczyć mniej wiecej jakie ma staty ten z lepszych
Gruby dobrze trafiłeś . Jak można się czuć kiedy ktoś z wystawy lub jakiś noob ciebie zabije i potem będzie to wysyłał ?? All będą się śmiać i '' Ale noob hahaha z taką lamą padł omg '' przeważnie takie sytuacje są na nie . Ten temat nie powinien wcale powstawać . Pozdro
Bezsensowna propozycja - nie chciał bym żeby ktokolwiek oglądał moje najlepsze waki - mój profil - moja sprawa i innym nic do tego - moge sobie walczyć z kim chce.
Wielokrotnie są robione "resety na gracza" i to będzie jeszcze bardziej im sprzyjało. Top 100 tego jeszcze nie odczuwa, ale ja jako gracz z top 10 odczuwam i potrafię na szczescie wyczuc kiedy jest reset na gracza..
Wywnioskuje to tak jak ja... Ile mniej więcej HP ile siły np. jak ktoś wygra speedem to bedzie wiedział że trzeba dawać w speed i w szczeście.
Taa jasne, tylko jak początkujący to wyliczy ?
Takie rzeczy wyliczają starzy wyjadacze, myślisz, że newbie
obliczy atak takiego 100 lvl po tym, że akurat ten 100 lvl złapał antymaga
w eq na woja . I co, na 10k hp walił mu za 9k . Rzeczywiście, można z tego dużo
wywnioskować . Atak można wywnioskować jeśli wiemy ile obrony ma jakaś osoba z EQ +
efektywność . Hp to każdy widzi raczej, wystarczy wejść w profil .
Zresztą, gdzie tu prywatność ?
Ty Zeke nie wiesz co to znaczy być prawdziwym TOPowcem i strzec swoich tajemnic .
Walczysz z samymi cieniakami, którzy nie mają więcej niż 2k ranku i od roku
czasu masz cały czas ten sam rank (może 2k ranku więcej) . Ja nie mówię,
że masz zła taktykę - taktyka niczego sobie, tylko, że taki prawdziwy
topowiec ma odpowiednią strategię na dobrych graczy, a nie na cieniaków .
Mówisz, że wtedy GM będą szybciej wypatrywać przekrętów w TOP ?
A co, teraz nie mogą ? Nie rozumiem o co Ci w tej kwestii chodziło .
Walka miesiąca byłaby lepsza, za takie coś można by było dostawać nagrody,
oczywiście wszystkie odpowiednio wyważone do levela (więcej ludzi chciałoby
walczyć) . Nagrody oczywiście byłyby w złocie