Trudno nadać temu właściwą, krótką nazwę tematu więc nazwałem go tak jak widać .
Zauważyłem w wielu przypadkach, że ludzie chcąc zresetować statystyki przez pomyłkę
klikają w zmianę nicku i później 35 MF przepada . Żeby taka sytuacja się nie powtórzyła
proponuję, żeby w ciągu 1 minuty można było cofnąć usługę .
Zauważyłem taki przypadek i gracza real madryt x D i Hetake Kakashi (i u kilku innych, ale nie pamiętam nicków), ale pewnie
takich przypadków jest więcej . Ludzie zaoszczędziliby nerwów/nerwy (nie wiem jak tu wpasować) i pieniądze . Czyli jak chcemy kliknąć reset stat, a klikamy przez pomyłkę zmianę nicku to można by było zrobic opcję wstecz ;p
Lub jeśli klikamy jakąś usługę to pisałby czy na pewno chcemy wykupić tą usługę
i obok tego byłaby nazwa usługi, bo na razie pojawia się sam komunikat
"Czy na pewno chcesz wykupić tą usługę ?", a nie ma tam jaka to usługa więc
żadne to zabezpieczenie .
Jeśli coś takiego było to zamknijcie, nie mogłem znaleźć podobnego tematu .
Wiem, że to mała pierdółka, ale może się przydać
Kupujesz uzupełnienie ruchow, wydajesz w świątynie, zwracasz usługe.
Jeśli chodzi o wymienienie nazwy kupywanej usługi w potweirdzeniu to jestem na tak
Moim zdaniem lepsza pierwsza propozycja z tym cofnięciem
Bo przecież jak i tak by Ci się komunikat wyswietlał to tak czy siak klikniesz na szybko "tak" ;>
EDIT:
Cytat:
Kupujesz uzupełnienie ruchow, wydajesz w świątynie, zwracasz usługe.
Tylko zauważ, że wtedy ta usługa odwołania xd by znikała
Lag, ale przecież będziesz miał możliwość WSTECZ, a jak klikniesz w inną zakładkę
możliwość WSTECZ znika
A z drugą propozycją będzie szybkie kliknięcie na "TAK", ale to już będzie
wyłączna wina gracza, bo jak nie pisze jaka to usługa to nie ma jak naprawić
pomyłki i tu takiej ewidentnej winy gracza nie ma .
Karty nie podziałają, próbowałem tak ze świątynią .
Wiesz, na 1 karcie mam full ruchów, odpalam 5 kolejnych kart i pakuję
z każdej w atrybut - nie działa
Bo przecież jak i tak by Ci się komunikat wyswietlał to tak czy siak klikniesz na szybko "tak" ;>
Głupota jest nieuleczalna.
Cytat:
Karty nie podziałają, próbowałem tak ze świątynią .
Wiesz, na 1 karcie mam full ruchów, odpalam 5 kolejnych kart i pakuję
z każdej w atrybut - nie działa
To, o czym piszesz, to co innego. Lagowi chodzi o taką sytuację - wykupujesz doładowanie ruchów, w innej karcie wpakowujesz je w świątynię, po czym klikasz wstecz i masz za darmo naładowany atrybut.
To, o czym piszesz, to co innego. Lagowi chodzi o taką sytuację - wykupujesz doładowanie ruchów, w innej karcie wpakowujesz je w świątynię, po czym klikasz wstecz i masz za darmo naładowany atrybut.
W sumie racja, źle to zrozumiałem .
Więc druga opcja byłaby lepsza, bo wtedy użytkownik ponosiłby winę .
A jak znacie jakieś zabezpieczenie na obejście WSTECZ to powiedzcie,
może Tomi lub Jacek będą coś wiedzieć