Mam propozycję, która mogłaby dodac trochę zabawy do gry. Chodzi oto aby w dowolnym miejscu na mapie świata (np. 17:31) pojawiał się Mini Boss, taki mocniejszy potworek, z którym mógłby zawalczyc każdy. Mini Boss mógłby pojawiac się np co 3 godziny na 30 min. System walki ustalał by skrypt a nie walka manualna. Proszę piszcie swoje opinie
Dobry pomysł, tylko żeby te minibossy pojawiały się w wielu lokacjach, żeby każdy lvl mógł z nimi walczyć ; > i oczywiście boss koło Eterni, czy Lange, był by słabszy od bossa koło devos i tak dalej jestem ZA
Z takiego mini bossa można by dostawac większą ilośc złota i expa oraz punktów AP
np. 5 razy więcej niz daje nam najsilniejszy stworek na mapie wokół eterni itp.
Zakładając że dzik jest najsilniejszym stworem wokoł eterni i daje on nam zakładając
50G
100Expa
10 punktów AP
To taki mini boss na w okolicach tego miasta dawałby nam
250 G
500 Expa
50 punktów AP
Pewnie nie doczekamy się wdrożenia tego idealnego pomysłu do gry - szybko ; (
Moim zdaniem to głupie bo 2 walki z takim mini bossem to za mało takie n00by będą czekać na niego i będą go zabijając a inni nie mogli go zdążyć zabić A Może taki mini boss by za każdym razem w innym miejscu i w każdym mieście by respił.Ale ten mini boss to będzie jakieś dobry ze w eterni jakiś 5 lvl go nie zjedzie dopiero w lang by występował ale w tym mieście chyba potki tylko a w większych miastach folhord, balis i Ozaroth ty by elki i regeneracyjne itp.
Pomysł dobry chociaż oczywiście ściągnięte od herosów i elity w Margonem
W każdym razie te mini bossy mogłyby się pojawiać, a wypadałoby z nich np. 10 eliksirów,
niezależnie od levela, tylko, że taki boss może się zrespić na całej mapce załóżmy co 2 godziny . Więc na dobę 12 walk . I to by było jakieś urozmaicenie,
bo jak każdy by z tym walczył nie miałoby to swojego uroku
jak dla mnie to jest bardzo dobry pomysł przydało by się takie coś bo by było jakieś rozmai cenie:D ale też by był problem bo jeżeli jest jakiś słabszy gracz i wejdzie na takiego lepszego to może sobie z nim nie poradzić a podobnie moze być z atywojami i anty magami:D