mechanizm komputerowy który automatycznie robil by za gm którzy sie nie sprawdzili
Słucham? ; >
Sasori napisał/a:
aa czyli twoim zdaniem musi sie na to zgodzić wszyscy gracze heh nawet połowy graczy nie wie że mamy w tej grze forum
Nie istotne czy ankietę przeprowadzi się na 100 czy 1000 osób - proporcje pozostają podobne. Poza tym ważniejsze są argumenty przemawiające za każdym z rozwiązań, a ta dyskusja z czasem została przeniesiona na wyższe szczeble i na chwilę obecną zapadła decyzja, że pojawią się mechanizmy ograniczające swobodę na targu i uniemożliwienie sporej części przelewów. Jednak trzeba cierpliwie czekać..
Sasori napisał/a:
twoje żałosne drwiny pozostawie bez kometarza
Drwiny? Pisałem to jak najbardziej poważnie. Zresztą, znowu to zrobiłeś: patrz pierwszy cytat z tego postu.
Sasori napisał/a:
zamierzam przede wszystkim dożyć do gm i wprowadzic spore zmiany w tej grze które uratuja ją prze upadkiem
Tomimu nie udaje się motywować odpowiednio Jacka, a Ty tego dokonasz? Trzymam za Ciebie kciuki. Poważnie..
Sasori napisał/a:
no nie wiem czy umiesz czuć przez kąpa ale ironie poznaje się po głosie a nie po literkach
A z kontekstu czy po emotikonce nie można (choć w tym drugim przypadku będzie to trudniejsze - nie używam emot)?
Sasori napisał/a:
To ty wykazujesz się wyjątkowym zaślepieniem
Śmiem się z Tobą nie zgodzić. Znam ten projekt nie od dziś i wiem czego można wymagać i jak realne są szanse na wprowadzenie danego rozwiązania.
Sasori napisał/a:
Nie rób mi łaski jak nie masz ochoty to przestaniemy konwersować
Nikomu nie robię łaski. Takich wątków nie zostawia się bez komentarza.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
chciałbym cię jednocześnie przeprosić za natrętność i zajęcie ci zapewne dużej ilości czasu
Ty i Gm mnietuniema przekonaliście mnie do pewnych swoich argumentów i zdań od tej pory będą inaczej patrzył na gre i nie narzekał na wolontariuszy którzy tutaj charują < tera zabieram sie za jacka > Chociaż muszę zaznaczyć
że nie do wszystkich swoich racji jednak wyjaśniliśmy sobie wszystko i nie ma sensu młócić to dalej bo bez sensu jest pisać to samo raz jeszcze lub schodzić na boczne tory.
Tak wiec zmieniłem co do ciebie zdanie przepraszam cię jeszcze raz za ostre słowa w twoja i mnietuniema strone
bardzo dziękuję za rozmowę i miłą konwersacje życze owocnej pracy i wytrwałości w grze aby takich jak ty jak najwięcej