Moja propozycja dotyczy wprowadzenia usługi pozwalającej umieścić o 1 przedmiot na targu w danym miescie więcej, teraz o ile się nie myle mogą tylko być 3
Hah DOBRE ale nie przejdzie bo będzie więcej przekrętów coś GM o tym kiedyś mówił ale może blokadę wprowadzić do max 4 AUKCJI za ten sms ale to tylko w jednym mieście ....
a jak np mam 4 eq na ponad 100level to sprzedam je przecież w folhlordzie a nie w oasis bo przeciez w oasis to sa 80levele i nie potrzebuja takiego eq. Czasami wyjatki sie zdarzą ale i tak wiadomo że lepiej takie eq sprzedać w folhlord a nie jak już powiedziałem np w oasis o innych miastach już nie wspominając
a jak np mam 4 eq na ponad 100level to sprzedam je przecież w folhlordzie a nie w oasis bo przeciez w oasis to sa 80levele i nie potrzebuja takiego eq.
Wchodzi koleś do windy, a tam schody, a on nie umie pływać, ale w samolocie nie można
jeździć na rowerze
Fijy, 1 dzień Cię nie zbawi Chociaż propozycja dobra ^^
Według mnie nie jest to dobry pomysł przecież masz 7 czy 8 miast gdzie w każdym po 3 aukcje możesz , co daje 21 - 24 aukcje więc to nie jest za dobry pomysł.
ten pomysl prowadzi do kto ma wiecej MFow, ten wiecej zarabia na targu...
em to raczej nie jest dobre rozumowanie... jakoś nie sądzę żeby ktokolwiek wystawiał coś za 10MF'ów (bo pewnie o takiej sumie mowa) jak za 10MF ma full ruchów i przy ekspieniu zarabia więcej golda niż za przedmiot i do tego dostaje ekspa i AP.
Jeśli chodzi o sam pomysł to ciężko mi stwierdzić czy się opłaci... sądzę że raczej nie ponieważ gracz i admin będą mieli na tym niewielki zysk więc po co się wysilać >.<'
Ditu napisał/a:
Ja na nie Caly targ bedzie zawalony A tak to jest limit i gracze sobie stopniowo co jeden dzien zarabiaja
targ i tak jest zawalony... rozwiązanie:
Lista TODO napisał/a:
• Handel max trzy miasta wstecz*
• Limity licytacji - można się licytować do "upadłego", ale sprzedający nie dostanie całej kwoty.*
a no chyba że tak, to zmienia postać rzeczy i pewno z takiego cuda bym skorzystał >.<
Pomysł taki sobie Amin i Gracze mogą na tym zyskać ale czy warto się wysilać żeby coś takiego wprowadzić...