Wiesz, propozycja oryginalna propozycja to to nie jest,
chodziło mi to po głowie odkąd zacząłem grać w Margonem .
Tylko, że doszedłem do wniosku, że jednak MFo to Margonem nie jest
i najlepiej by było gdyby zostało tak jak jest .
Zresztą tak dużo questów w MFo nie jest, więc propozycja będzie niezauważalna
Zazwyczaj się zgadzam z takim argumentem, ale nie teraz w większości "klasycznych" rpg był exp za questy... więc nie jest to pomysł oryginalny, ale też niekoniecznie z margonem.
Nagrody mogłyby być, zwłaszcza dla niższych poziomów, aby zachęcić nowych graczy.
Zazwyczaj się zgadzam z takim argumentem, ale nie teraz w większości "klasycznych" rpg był exp za questy... więc nie jest to pomysł oryginalny, ale też niekoniecznie z margonem.
Nagrody mogłyby być, zwłaszcza dla niższych poziomów, aby zachęcić nowych graczy.
Nie tylko dla niższych poziomów, bo przecież jest cała masa ludzi którzy grają na lvl ;> a dodatkowy exp zawsze się przyda
Oczywiście jestem za ; )
Pum, Co racja to racja, tylko czemu to nie jest w dziale propozycje ?:D a Questów w Mf jest trochę z Minotaurem, z jajkiem hydry i pterodaktyla ;> w Azarad masz Questa i dostajesz za nie tylko itemsy
Pum, Co racja to racja, tylko czemu to nie jest w dziale propozycje ?:D a Questów w Mf jest trochę z Minotaurem, z jajkiem hydry i pterodaktyla ;> w Azarad masz Questa i dostajesz za nie tylko itemsy
Minotaur - jak go nie rozwalisz, to nie rozwalisz Serafina, więc to część fabuły .
Ptero - jak go nie rozwalisz nie będziesz miał wszystkich roślinek = nie dostaniesz się do Oasis .
Tych questów jest bardzo mało, może w sumie 10 .
No, ale pomysł, jak mówiłem - nieoryginalny, ale świetny