Profesja: Wojownik
Level: 169
Świat: 3
Wysłany: 07-03-2009, 11:25 Nowy świat
Temat banalny, ale także ważny. Nie wiem czy był już poruszany, bo jestem nowym graczem.
Z tego co ja wiem, wielu graczy bardzo chciałoby grać w My Fantasy, jednakże zniechęca ich to, iż serwery rozpoczęły grę dawno temu... (rok czy dwa to dużo czasu). Z tego względu nie mogą osiągnąć sukcesów np. w ranku.
Jestem pewien że otworzenie nowego serwera, a ty bardziej zareklamowanie go na grach typu: The West, Plemiona, Kings Age, Travian zwiększyłoby liczbę graczy co najmniej o połowę.
Właśnie liczba graczy w takich grach zwiększa się przez otwarcie nowych serwerów.
Jeżeli nie ma żadnych przeszkód to w czym problem ???
Jako że jesteś nowy, proszę żebyś się zapoznał z regulaminem działu Propozycje, a w szczególności z punktem 5.18. A jeśli w przyszłości nie będziesz wiedział, czy temat był już poruszany, nie tłumacz się, że jesteś nowy, tylko postaraj się poszukać podobnego tematu na forum.
Kolorek napisał/a:
Nie ma potrzeby robić nowe światy.
I tak nie długo wejdzie nowa wersja MF