Bez sensu chcecie z MF zrobić tibie żal powinni zabronić propozycji związanych z tibią...Przyznaj się grałeś w tibie?
Nie wiem dlaczego "Domki" niektórym osobom kojażą sie z Tibią. Tobie chyba Tibia mózg tak wyprała, że nic nie widzisz poza nią i słowo domek kojaży Ci się... A ja w Tibie nie grałem i nie mam zamiaru.
P.S. Mi nie chodzi o robienie jakichś obrazków itemów !!!! (Jak wyczytałem w jednym temacie na ten temat).
Niby macie racje ale ...
Moglibyście jakoś polepszyc mfo a nie ciagle update. Dodajecie cos do tego co juz jest a to co juz jest to niech bedzie takie jak jest
Tak właśnie myśli cała władza mfo
Profesja: Mag
Nick: Avrish
Level: 5
Wysłany: 12-03-2009, 10:12
Ciekawy pomysł. Każdy gracz powinien mieć swój własny domek za darmo (na początku szopkę) jak by się chciało większy można by było zapłacić najlepiej złotem...
o boshe co wy z tej gry chcecie zrobić tibie ?
PewnieTworo18, gra w tibie tez tam się domki i tam zostawia się swoje eq a w MF to nie możliwe żeby położyć przedmiot na ziemie. Jestem na NIE
Profesja: Wojownik
Nick: Kibel
Level: 14
Wysłany: 12-03-2009, 14:32
Na co ci domek???Przecież masz miasto po to żeby ..cię tam gracz nie zaatakował masz tam depozyt więc ,na co ci jakiś domek i to jeszcze na określony czas ....?lepiej zrobić hotel pfff...ale znowu po co hotel jak masz miasto?Funkcja zaproś gracza....i co będziesz z nim robił ????pisał czy może ..lepiej nie piszę