Wysłany: 07-03-2009, 12:04 Tracenie lv bez dodawania bloku...
Mam propozycje trochu dziwna ale prosze pomyślcie nad tym :]
Propozycja jest taka aby expa mozna było tracic bez dostawania bloka :]
to głównie dla takich duzych lv, którym sie nudzi na duzym lv i chcieli by miec spowrotem niski lv nie jakiś 10 czy 20 tylko koło 80 .
Powiedzcie czy są jakies problemy sprubujemy rozwiazac :]
A mam jeszcze jedna propozycje żeby juz nie robić nowego wątku
No wiesz aby expa można było składować w jakis miejscach np. w miastach :] żeby można było walczyc ale nie wbiajc lv
Bo napewno niejeden z was walczył ile wlezie i gra dal nich była etedy mega
a przez walki wbili w tydzien 20lv więcej i już nie ma tyle walk, a wtedy gra już nie jest taka piękna
Proponuje aby expa można było zostawiać w jakiejs osoby tak jak np. Jakiś Duch Doświadczenia czy jakoś za małą kwote albo jakoś tak P P P Poprostu by powstała nowa osoba w mfo. W tym chyba nie będzie tyle roboty co np. w wątku o domkach dla każdego gracza
Gdy blokada była wprowadzona, nie było ograniczeń levelowych na gemy i mikstury. Wtedy gracze którzy zbili lv mieli dużą przewagę nad innymi.
Tak czy siak zbijanie lv jest karalne
marcin522 napisał/a:
żeby można było walczyc ale nie wbiajc lv
Teraz też możesz . Robisz turniej z ograniczeniem lv x]
E... ??
1. nie nie zastanawiałem sie czemu jest blokada " żeby utrudniać życie ?:D "
2.Ale teraz juz chyba sa ograniczenia ?:]
No powiedzcie sami czy na takim 200lv nie jest nudno ? prywatny turniej kosztuje a jak chcesz walczyc o cos to jeszcze muszą płacic ci którzy chcą brac udział
A można by poprostu wprowadzic takie zmiejszanie expa np. w moim przypadku bym chciał tak ze 160lv na 70lv to bym częściej siedział na mfo i odrazu gra by zyskała większą popularnosć
Shentsu a karalnie ? to chodzi ci ze jak traci sie expa na kolesiach ?
Można by wprowadzic funkcje że poprostu GM ma możliwość odejmowania expa. I tylko wtedy by sie nie dostawało bloka no bo jak ktoś oddawał expa to by mógł oddawać bez końca :]
No pomysl na pewno się spodoba rankowca Dla mnie to bez sensu Bo ktos ma dobre staty na np 7lv i juz tam zostanie przez 2lata to wbije masakryczna ilosc ranka:D A tak to przynajmniej wbija lv i kiedys te staty zrobi gorsze
Wiesz ile by to wprowadziło takiego bałaganu? Kazdy sobie zbija lv na jaki chcce Bez sensu zupełnie
O żal on sam by nie wbił tyle ranka.A nawet jak chce szybko nabic duzo ranka to musi stac na polu i napewno by się ktos znalazł kto by go pokonał. W czym tu problem ???
No to może usługe nową sie da ?
np. za 35mf mozna sobie lv zmiejszyc ?
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 07-03-2009, 19:41
Nasza kiełbasa już jest lepsza. Ale wszystko inne stoi. A nawet chce się cofać ! Dajcie spokój !
Na low lv wszystko jest takie proste. Jak umiesz walczyć to wygrywasz i na wyższych.
???? a czy ja mówiłem zę nie wygrywam na duzych lv ????
Mi chodzi o to żę na dużych lv masz 10walk na dzień max.
A na małych lv ( nie 20lv tylko od 50lv w zwyż )
to już jest zabawa :]
Boże róbcie coś w tym MFO bo oprucz updató które itak nie są często to nic sie nie dzieje.
Co Szanowny Admin tylko pracuje ?
A [GM] tylko dają bana i karają osoby których nie lubią lub im jakos podpadły
Tak jak Polska kilka set lat temu ( zresztą teraz też )
Wszyscy chcą dobrze dla niej, a jedno Veto albo jak teraz nie i koniec ?
"Celowe i/lub wielokrotne obniżanie poziomu (w jakikolwiek sposób)." Jest karalne.
Turniej tworzysz o nic, zapraszasz jak najwięcej graczy, żeby trwał jak najdłużej. Ograniczenie poziomu w turku nie pozwoli ci wbić lv i będziesz mógł cały czas mieć ten sam lv (Ja w ten sposób mam 18mln expa na minusie ;p).
Co do blokady... Mi też się zdaje, że potrzebna nie jest. Zbijanie lv nie przynosi już tyle korzyści, a do tego grozi za to kara.
Shentsu chociaz jeden co powie kilka słów " dobrych " :]
Nom pewnie masz racje :] ale nawet jak zaprosisz 500 czy 1000 osób co jest nielada wyczynem To turniej się itak skończy i znowu 10mf i tak co kilka dni 10mf ???