Administracja Mf powinna to poprawić ja miałem bana "za przelew ranku "
A walczyłem z graczem co miał 7 k i dedł i chciał rewa i znowu dedł i Gm dali bana myśląc ze to przelew ranku.
Administracja Mf powinna to poprawić ja miałem bana "za przelew ranku "
A walczyłem z graczem co miał 7 k i dedł i chciał rewa i znowu dedł i Gm dali bana myśląc ze to przelew ranku.
Od tak sobie tego bana nie dostałeś ...
Niestety graczom nie powinno się narzucać
aż takich zasad
Wpis w Regulaminie nic nie zmieni - w końcu i tak gracze go nie czytają. Przydałby się dzienny limit PvsP między dwoma tymi samymi graczami - a taki limit pewnie z czasem sie pojawi.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Prosty przykład Cerna i Smurfsa, nie sama ilość walk (w stosunku win/lose = 3/0) ale kwestia tego czy gracz po pierwszej przegranej miał szanse się zrewanżować podejmując próbę odwetu... Jeśli 2 (tudzież więcej) walki, między dwoma danymi graczami przebiegają niemal identycznie na korzyć tej samej osoby... Chyba nie myślicie że 2x wygrana z daną osobą decyduje o banie? Mam 17 kont GM i 2 Adma samym 1 świecie więc wiem...
Na jakiej zasadzie twierdzicie że nie można walczyć z jednym graczem wiele razy, że niby ban za to ?? Ja mając jeszcze 200 lvl z Directem teraz Savem walczyłem po 5 razy dziennie i jakoś bana za to nie dostawałem..owszem kiedy gracz ma 20k ranku pada i szybko robi rewanż a tam dalej jest ten sam wynik walki to raczej jest coś nie tak bo nie znam rzadego gracza z takim rankiem który by walczył kilka razy dziennie
jak zostanie sie zaatakowanym przez jakiegos gracza z 10 razy i za kazdym razem przegrywa to co uznaja to za przelew ranq ?
raczej tak
a co do pomyslu to powinno sie zrobic jakas tabelke ze np na lvlach 5-20 mozesz walczyc 4 razy na dzien, wyzej 3, 2 itd... no i potem tak jak powiedzial adi takie ograniczenie wprowadzic