Otóż mam ogromny problem !
Zainstalowałem sobie Bluetooth do kompa (program BlueSoleil)
niby wszystko działa, dzwonek wrzuce i gra ale jak próbuje wrzucić na komórkę gre to przerzuca jej tylko 31,61 Kb
a potem pokazuje dymek "Brak dostępu. Sprawdź prawa dostępu do plików lub folderów."
Pomóżcie !!
Być może plik jest strzeżony prawami autorskimi ? może dlatego nie da się go wysłać ale jeśli BLOOT podejmuje próbę wysłania do pewnego momentu to nie wiem co jest grane
@ Ja jakoś na kompie mam FULL instalek do gier i nigdy nie miałem z nimi problemu , może masz jakieś oszukane
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
to skąd ściągnąć grę bez praw autorskich ? no przesyła zawsze 31,61Kb.... więc napewno to nie wina miejsca bo mam więcej wolnego (Nokia 6103 ale pare gier wejdzie)
sprawdź na pewno czy masz wolne miejsce zapewne gdy klikasz na stan pamięci wyskakuje Ci ile twój telefon posiada MAX pamięci a nie ile jest wolnej bądź zajętej.
SPRAWDŹ SPRAWDŹ !
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
zainstalowałem Nokia PC Suite, pisze że wolne miejsce na komórce to 1,4Mb
chce przesłać gre która ma 178Kb i pisze "Tej aplikacji nie można zainstalować w telefonie. Plik jest za duzy", a inna gra 102Kb poszła.
Może za duży w sensie rozdzielczość ? u Mnie na tel. gdy gra ma za dużą rozdzielczość to obraz jest przesunięty nie wiem jak na starszych komórkach ) ale wg mnie gdy pisze Ci za duży to raczej o rozdzielczość chodzi bo gdyby szło o miejsce to powinno pisać za mało miejsca bądź coś w tym stylu
Ostatnio zmieniony przez MarCin_tcz 16-03-2009, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
no ale wgrałem 102kb na rozdz. 128x160 a inne gry tez taką mają, chyba że jest jakieś ograniczenie co do ilości Kb 1 pliku.
No ale jak wgrać te pozostałe ??
To nie SPV ze wgrasz co tylko chcesz.. musisz się z tym liczyć hmm.. z tego co się orientuję to Nokia ma w sobie cos takiego ze jeżeli aplikacja przekracza dany rozmiar to nie wejdzie poprostu.. spróbój inną gierkę pyknąc.. może byc jeszcze tak ze formatu pliku (.jar. lub .jad - róznica tylko w wersji Javy) poprostu nie akceptuję.. rozwiazanie jeszcze takie że mógł byś to na jakiś serwer wrzucic i sciągnąc to przez wapa - jezeli to nie pomoże to ja póki co mam brak pomysłów.