A ja jestem na TAK.Ponieważ,gracz który ma akurat 20%HP nie może stać w nieskończoność z taką ilością HP.Nawet po czasie nie wiem 1h czy coś takiego by się automatycznie leczył
Rozważany jest pomysł, by była potrzebna zgoda gracza (zaatakowanego) na walkę na mapie.
To by już była głupota... Zresztą znasz zdanie większości "starych wyjadaczy" na ten temat... Walki są jednym z największych smaczków tej gry. Owszem - powiecie - może ktoś nie chce walczyć? Ja kiedy miałem resy na bossy nie walczyłem ANI RAZU. Nie trzeba być Einsteinem żeby nie dać się złapać. Ale jak ktoś zostawia postać na polu w nadziei że zaatakuje go słabszy gracz - niech liczy się również z atakiem silniejszego.
Zresztą takie coś to byłby olbrzymi wstrząs w systemie gry - cios w hitterów, absolutna dominacja anty ... pytanie tylko, czy to dobrze, czy źle?
Ja jestem na nie , jak ci sie nie podoba ze ktos cie atakuje to zostawiaj postac w miescie gdy masz zamiar sie wylogowac , ja zostawiam na polu z nadzieja ze wpadnie troche dodatkowego expa i ranq a jak przegram to trudno
mnietuniema napisał/a:
Rozważany jest pomysł, by była potrzebna zgoda gracza (zaatakowanego) na walkę na mapie.
Przeciez jest tryb pojedynku albo sie zgadzasz na walke albo nie ;P
Kolorek,
Tak na marginesie.. to pomysł kiedyś też taki miałem, dopóki się coś fajnego nie zdarzyło:) A co by było, gdybyś np. złapał jakiegoś rankowca na mapie i wypadłoby Ci np. 1500 ranku ? Coś śmiem twierdzić, że nie wprowadziłbyś takiej propozycji. NA NIE ! Ewidentnie. Bez przesady. Kolejne pójście na łatwizne, to tak samo mógłbyś zostawić postać na polu nie uleczając się po walce z potworkami. Bez sensu
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 19-03-2009, 22:30
Cytat:
Moim zdaniem temat mi się podoba
Trudno żebyś proponował coś co ci się nie podoba.
Cytat:
Co jest bezsensem bo jak wtedy polować ? Ta gra opiera się głównie na PvP. W innych MMO (choć nie wszystkich) rzeczywiście wyrażamy zgodę na pojedynek, ale tam z graczami nie walczy się aż tak często.
Kolorek, Ty chcesz zniszczyć cały urok tej gry, może jeszcze założysz temat o całkowitym zakazie PvP, bo nie umiesz rozdać statystyk i zakładasz ciągle tematy prosząc o statystyki na NIE