Profesja: Mag
Nick: Morstern
Level: 22
Wysłany: 22-03-2009, 10:26 GTA SA:MP
Mam Problem z GTA SA:MP jak ktoś pomoże to dzięki.
A więc tak wchodzę klikam SAMP Pojawia mi się okno jak kliknę na jakiś serwer i wejdę na niego to Włącza się jakieś tam obrazki (san andreas multiplayer) potem są 3 przyciski NOWA GRA , OPCJE , WYJŚCIE . No więc klikam w NOWA GRA potem ładowanie i Mam taki obrazek VINEVOOD i nic się nie dzieje mam poczekać czy wyłączyć.(mogę dać screena z gry jak by ktoś chciał)
Profesja: Wojownik
Nick: Nie
Level: 1
Świat: 6
Wysłany: 28-03-2009, 08:04
Kupiłeś gtasa? Czyś ty zdurniał. Przecie te gtasa nie chodzi z żadnym multiplejerem i żadnym modemm, ale jest na to rada http://gta.net.pl/1249,download.html musisz ściągnąć patch.
Ten napis Vinewood może oznaczać iż nie ma takiego serwera lub nie możesz się połączyć
Chodzi... ja mam Sa:mp i działa... zależy jaką wersje masz... jak masz 0.2X to powinno działać reszta też ale 0.2X jest teraz. Wogóle daj screena co się dzieje.
A co do napisu Vinevood (jak się serwer łączy to zawsze jest) i jak nie działa to pisze : Server not responding retrying connecting czy jakoś tak...
A jak działa to odrazu pokazuje dane serwera i przechodzi do wybierania postaci...
Profesja: Wojownik
Nick: Nie
Level: 1
Świat: 6
Wysłany: 28-03-2009, 18:15
Mam pyt. czy do najnowszego sampa można mieć zainstalowane nowe samochodziki? I czemu jak wgram kilka samochodów to nie działa gtasa? Wszystkie te samochody działają, ale jak kilka naraz jest to już nie.
Jakieś 3-4 powinny się zmieścić - jeśli więcej to może zacząć wywalać z gry (grasz grasz grasz i nagle cię wywala) nie przesadzaj ale twój kłopot jest mi nie znany