ABSOLUTNIE NIE ! Jeżeli ktoś chce być anty to jego sposób na gre i ***** ci do tego ! Pomysł na NIE i mam nadzieję, że nikt mądry go nie wprowadzi ... 10 walk z tym i z tym co za ***** system ***** taką gre i według mnie nikt by w to już nie grał .
pomyślcie . anty dając punkty w obronę traci punkty z szybkości/siły(tudzież magii)/lucka
dając nnam dzięki temu jakąś tam przewagę więc ja nie rozumiem w czym Wam
przeszkadza że ktoś jest anty . czemu się nie uweźmiecie na 'speederów' , 'luckerów' ,
'hitterów' .? i kto Wam zabrania żebyście się sami zrobili na anty. a gracze z topu skoro są
dobrzy to nie powinni przegrywać . więc wdg mnie powinno być tak jak jest żwby nie było że
jak mam mało ranku to nie będę walczył bo nie będę miał nic . w taki sposób zniechęcamy
graczy . bo jest 'gorsi' to niech se traci . a jak jest dobry to niech będzie cały czas .
Profesja: Wojownik
Level: 11
Wysłany: 23-03-2009, 17:52
Sory, ale jak dla mnie bardzo kiepski pomysł.
Jeśli anty woj to jego sprawa, a jak już ktoś wspomniał na wyższym lvl trudno znaleźć kogoś chętnego do walki.