W jakim dniu tygodnia będzie dla ciebie najwygodniej (będziesz napewno obecny) rozwiązywać test znajomości mfo?
Poniedziałek
5%
[ 5 ]
Wtorek
2%
[ 2 ]
Środa
2%
[ 2 ]
Czwartek
4%
[ 4 ]
Piątek
16%
[ 16 ]
Sobota
48%
[ 48 ]
Niedziela
21%
[ 21 ]
Głosowań: 98
Wszystkich Głosów: 98
Autor
Wiadomość
MapY [Usunięty]
Wysłany: 29-03-2009, 15:44 Test znajomości MFO #2! - zapowiedz
Od czasu zakończenia pierwszego testu rozpoczęły się prace nad kolejnym testem #2.
Nowy skrypt do testu jest całkowicie pisany od nowa i jedyne co potrzeba teraz do TESTERÓW testu.
LINK: http://pach.dmkproject.ne...menu.php?p=test
Piszcie swoje propozycje, zgłaszajcie błędy itp. Wszystko odnośnie kwestii technicznej.
Pewnie zadajecie sobie też pytanie kiedy się odbędzie prawdziwy oficjalny test #2 - niestety nie jestem w stanie tego przewidzieć. Prac ukończonych jest około 40~50 % więc jeszcze wiele do zrobienia. Napewno nie będzie to Kwiecień. Tak czy inaczej conajmniej tydzień przed testem oficjalnym zostaniecie o tym poinformowani.
Przy okazji możecie zagłosować w jaki dzień tygodnia chcecie rozwiązywać test (w jaki najbardziej wam pasuje)
Ostatnio zmieniony przez MapY 12-05-2010, 17:22, w całości zmieniany 2 razy
§1 Postanowienia ogólne a. Każdy rozwišzujšcy niniejszy test jest b. Nieznajomo�ć regulaminu nie zwalania z jego c. Jakiekolwiek odstępstwa od działań nieprzewidz
Blisko, ale "ą" i "ś" nie działa
Wysłany: 29-03-2009, 15:59
EdwinOdesseiron napisał/a:
§1 Postanowienia ogólne a. Każdy rozwišzujšcy niniejszy test jest b. Nieznajomo�ć regulaminu nie zwalania z jego c. Jakiekolwiek odstępstwa od działań nieprzewidz
Tam będzie regulamin całkiem nowy, ale dopiero jak go sobie wymyślę, chyba że ktoś to za mnie zrobi To wpisałem na szybko aby tylko coś było.
Dodam też że nie wszystko działa (nie jest zrobione jeszcze), więc to nie jest błąd np. sprawdzanie poprawności pola.
Profesja: Mag
Nick: Xardasim
Level: 180
Wysłany: 29-03-2009, 16:11
Ja do testu nie mam zastrzeżeń, tym razem mi się podoba bo nie będę się stresował "Hmm czy wszystko zrobiłem jak powinienem??". Trochę kolorki nie w moim stylu więc 9/10 .
_________________ GM jest po to żeby pomagać, nie "sprzątać" zapamiętaj to Zahir...
[GM] MapY, ogolnie kolor strony dobry ale: powiedzmy sobie szczerze: jak sie najezdza na dany punkt, to lepiej jakby sie to nie swiecilo tak blekitnie. niech bedzie caly czas ten fioletowy. bd lepiej
Mapy, co do tej ankiety - ja proponuję zrobić test w weekend majowy w sobotę
Btw, znów zaznaczyłem wszystkie odpowiedzi dobrze i znów 1 mi nie zaliczyło .
Pewnie dlatego, że kiedy pytają nas się czy na pewno wszystko dobrze zaznaczyliśmy
i klikamy OK to nam 1 pole przeskakuje Przynajmniej u mnie tak jest
@EDIT
Znów zrobiłem test i znów tak się zrobiło Nie wiem czemu tak jest, korzystam z FF .
MapY [Usunięty]
Wysłany: 29-03-2009, 18:27
Mi wszystko działa dobrze(na FF też). Ja nie wiem co wy to macie za przeglądarki czy jakieś złe ustawienia.
moze po prostu źle zaznaczasz?? mam pytanie czy jak po rozwiązaniu testu klikam w zakładke "wynik testu #1" to tam nic nie ma czy mi sie tylko nie wyświetla?
jak dla mnie niedziela jest lepszym dniem na zorganizowanie testu, bo w sobote o 20 wiele osob gdzies wychodzi, a w niedziele juz mniej (szkoła, praca).
a co do samej stronki to wszystko narazie działa tak jak powinno