Mogłoby być coś takiego że np. za 20 MF była taka opcja że przez 100 przegranych z potworami nic nie wypadnie. Dobre dla tych co mają dużo kasy. Oczywiście ilość MF oraz ilość przegranych z potworami można zmienić, to tylko przykład. Ale Admin by na tym zarobił, a gracze myślę że nie mają nic przeciwko.
Woj Mroku, ja mam na to inną metodą zainwestuj swoją gotówkę w przedmioty, one nie mogą wypaść po przegranej z potworem. Jest to kolejny mało przydatny pomysł, który tak na prawdę nic nie zmieni w grze . Na nie
Jest to kolejny mało przydatny pomysł, który tak na prawdę nic nie zmieni w grze
Ano zmieni. Jeśli nie ma nic ciekawego na targu to po co na niepotrze rzeczy wydawać kase? Zdarza się tak że gracze mają najlepsze już eq i nie mają na co wydać kasy.
Woj Mroku, Ty mnie nie rozumiesz, kupujesz przedmioty na targu za max 50% jego ceny sklepowej i nie stracisz tej kasy na walkach z mobami, albo zacznij skupować elki itp jak nie masz co robić z kasą, ten temat nie jest zbytnio potrzebny, bo jest wiele więcej ciekawszych propozycji na forum ;>
Jak wylatuje Ci kasa na potworkach, to chodź na słabsze - walczysz z potworami, ryzykujesz .
Kup sobie lepsze Eq, żeby z nimi nie padać, kup sobie elki i marnuj je na walki z mobami ;p
I tyle ^^