Zapewne nie raz spotkaliście się z ..Wystawiaczami'' i nie chcę się Wam czekać na pojedynek. Umawiacie się na solo pvp a tutaj kto inny atakuje, lub trzeba czekać 1-23h na pojedynek. Mam więc taki pomysł, żeby wstawić w panel opcję .. Walka 1 vs 1 ". Do czego to potrzebne? A no właśnie, wchodzimy do takich naszych zaświatów gdzie mamy opcję .. Zaproś gracza" Gdzie wpisujemy Nick osoby, z którą chcemy się zmierzyć 1 vs 1. Po przez ten "pomysł" chciałbym uniknąć wystawienia, ponieważ w tych ..Zaświatach" znajdywali byśmy się tylko my i przeciwnik, którego zaprosiliśmy na walkę, coś w stylu szachów Więc gdy się spieszymy, zapraszamy osobę, z którą chcemy się zmierzyć, wchodzimy do takich ..Zaświatów" i szybko
zaczynamy walkę.
PS. Nie musi ta opcja nosić nazwy ..Zaświaty" To tylko propozycja pomysłu
Heh. A czy mówi tu ktoś o przelewach z multi na multi? Multi alarm będzie istniał a tu chodziło mi o to żeby uniknąć wystawek. Mnie osobiście kilka razy wrobiono więc zaproponowałem ten pomysł. Bo co jeżeli umówisz się z wojem na walkę na jakimś polu, skoro On Cię wystawi jakiemuś kumplowi i padniesz od np. maga?
Szukajka nie gryzie ... może przeczytasz ostatnie 10 tematów poświęconych temu pomysłowi zanim założysz nowy? Tam masz wyjaśnione, dlaczego nie wejdzie, aż szkoda tego tu teraz powtarzać ...
Jeszcze dodam, że to po prostu darmowy prot
Masz 100 level, ustawiasz sobie, że może Cię zaatakować jakiś 5 level,
który siedzi w Eternii (a ty w Ballis) i co ? I admin nie będzie trzepał kasy
z smsów ;p Więc dla admina strata ^^