Takie skomplikowane? Chodzi o przybliżoną ilość złota, taki system mający zapewnić że to Ty piszesz (nie ktoś podszywający się pod Ciebie). Jak będą 2 maile niby od jednej osoby to dojdą po złocie kto to pisał. Jedynie problem będzie jeśli zmieni Ci się ilość złota - ale na to już nic się nie poradzi (zresztą raczej bardzo się nie zmieni przez te parę dni).
Toż mówię o tym ... ja bym dał od razu o tyle więcej
Teraz się zacząłem nad tym zastanawiać, i dochodzę do wniosku, że zabezpieczenie jest niepotrzebne ... Podając się za kogoś możemy mu tylko wyświadczyć przysługę....
Lub można by zrobić tak, że każdy wpisuje jakiś szyfr wymyślony przez siebie, i potem w razie czego musi go podać Mapy'emu. Tylko pytanie brzmi - czemu to złoto miało właściwie służyć??
Jak dla mnie 15 min to za mało przynajmniej te 20 minut by się przydało może komuś się przydażyć , że zleją się nr zadań i wtedy będzie musiał poprawiać ;|
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
Level: 227
Świat: 3
Wysłany: 08-04-2009, 17:32
Ja mogłabym ufundować ze 100 - 200 mf'ów pod warunkiem, że dałoby się jakoś przelać te pkt z mojego konta na konto zwycięzcy. Jest taka możliwość, czy nie bardzo?
_________________ Jest wiele rzeczy dla których warto żyć,
Jest kilka dla których warto umrzeć,
Ale nie ma ani jednej dla której warto zabijać.
MapY [Usunięty]
Wysłany: 26-04-2009, 20:59
A więc prawdoposobny, możliwy (ale jeszcze nie na 100% pewny) termin to od 1 do 6 czerwca. Dokładnie jeszcze to nie jest ustalone, ale conajmniej 2 tygodnie przed testem będzie napewno informacja co, jak, gdzie, kiedy i dlaczego. Czekam tylko na sponsoring
PS. Ja osobiście wolałbym opcję 1.06.2009 gdyż:
- test I odbył się także pierwszego dnia miesiąca
- byłby test raz na 3 miesiące (tzw. kwartalnik) I test był 1.03.2009
- WASZ dzień (dziecka)...
jedyny problem to to, że to poniedziałek...
1 czerwca pasuje, ale godz gdzieś 20.00 - 21.00 tak jak poprzednio
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.