Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 16-04-2009, 14:53
Aldarion, Weś troche wyluzuj bo ja zaczynam się rozdzielać jestem za pomysłem średnio . Ale pomysła zajedobrego wymyslili
ale nie przeklinaj bo to nie są milionerzy tylko forum my-fantasy.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
Tu chodzi o to zeby zawezic kontakty w grze, a nie robienie z tego Fotki czy innego shitu..
I dla tego wlasnie mfo bedzie o niebo gorsza od innych gier przegladarkowych.. takich jak
np. inna popularna gra na M. A to dzieki wlasnie takim opiniom i przekonaniach ludzi.
?
Można mieć dużo "kumpli", ale też nikogo się do niczego nie zmusza. Zresztą zwróć uwagę, że możesz utrzymywać kontakty z tymi, których lubisz, a niekoniecznie tymi, którzy mają zbliżony lvl i "idą na bossa". Dlatego po prostu nic na siłę
PS. zmień pole "Skąd" bo Ci ostra wlepią.
Ojej. To taki problem team znaleźć? Wielki problem macie. Serafina trzeba pokonać żeby do Eliar dojść. Nic na siłę, po co pokonywać Serafina? Wywalmy go. Pomysł jest jednym z najlepszych (wg. mnie najlepszy) do MFO3, i gorąco trzymam kciuki żeby został wprowadzony. To urozmaica grę, i dzięki temu nie będzie już nudnego expienia. Kolejny dobry pomysł to częstsze, losowe bossy na mapie, ale to już inna gadka.