Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 19-04-2009, 14:52 Kary
Proponuję graczy z różnych światów karać na każdym świecie na jakim gra.
Ale tylko podczas :
- Niecenzuralna lub obrażająca innych graczy nazwa użytkownika, avatar lub prezentacja.
- Proszenie innych graczy o podanie hasła do konta i/lub obiecywanie za to korzyści.
- Używanie obraźliwych i/lub niecenzuralnych słów w stosunku do GM'a lub Administratora.
Dlaczego ? Bo taki "normalny gracz" który na s3 ma 3 konta ,i założy sobie jakieś inne konto ,to mu nie zależy na tamtej postaci i będzie bezkarny . Ja sam tak mam ,że osoba z s1 na s3 ma w prezentacji obraźliwe treści o mnie i nic mu się nie stanie ,bo na tamtym koncie mu nie zależy. A nawet jak go się tam zbanuje ,to może nowe konto założyć ,a jak kara będzie go sięgała nawet na jego najlepszym koncie ,to się powinien oduczyć takich wybryków.
Wg. mnie to dobry pomysł ,bo może nie pasować tylko tym ,co sami tak robią.
Ehh...moim zdaniem bez sensu...,ponieważ...s3 to świat "moderowany" czy tam nie...nie pamiętam...mniejsza z tym....Na takim świecie możesz robić co chcesz...więc by było to bezsensu...jak koleś na chacie przezywa wszystkich na pw też...przelewa expa,golda,ranq itp...a nagle dostaje bana za to,że w prezentacji napisał "%@^#! i &#$ Ten i Ten" podsumowując "bez sensu"
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 19-04-2009, 18:30
Ja tam myśle że jeżeli mu na tym koncie nie zaależy to niech nie zależy może gm go wkurza albo pisze na kogoś obraźliwe teksty bo on na niego pisał...
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
Level: 224
Wysłany: 19-04-2009, 18:32
to postaw się w takiej sytuacji , że :
1. ty i on gracie na s1 - jesteście wysoko.
2. grasz tez na s3 ,ale on ciągle pisze w prezentacji obraźliwe teksy
3. i tak mu nie zależy na tamtych kontach i nawet jak dostanie bana ,to zrobi se nowe konto
efekt - jesteś bezradny ,a on dalej się śmieje Ci prosto w twarz.
Daniero...alesz Ty masz problemy...też dostaje wiele obraźliwych listów na PW...Ale mam na to sposób...po prostu to wszystko OLEWAJ...zawsze działa...w końcu mu się znudzi...
Światy nie są w żaden sposób powiązane, konta graczy również. Nie mamy możliwości wyszukiwania graczy po IP czy PC, tylko po nicku lub ID, więc znalezienie gracza na innym świecie może być niemożliwe. Także niewykonalne ze względów technicznych.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem