Otóż,że 21 kwietnia mam urodziny, od brata ciotecznego dostałem steama...Odrazu go zainstalowałem, i wszedłem do gry. Problem tkwi w tym, że na jakim kolwiek servie mam ping do 500...
Mam neta 1 mega.
(na non-steamie ping jest po 20-30 !)
Proszę o szybką pomoc !
Może to przez to że komp jest włączony 7h, odrazu mówie - nic nie ściągam ani nic nie mam włączonego !
z kompem mialoby to raczej malo wspolnego,ja mam komputer od dwoch m-cy non stop wlaczony (noce tylko muza)...i normalnie na steamie mam pingi 10-30
pewnie wchodzisz na jakies rumunskie/kij wie jakie servy (takie z listy...) i moze dlatego...
ewentualnie musiales miec cos wlaczonego,nie wiem,eMula,gg
(ktore wg mnie wogole nie zamula) czy cos innego
zobacz jeszcze rate'y...i usatwienia ogolne...steam--->opcje,tam masz
A gdy juz gram,i w grze otwieram sobie zakladke z serverami>ulubione,mam tam 2 servy wiecej,na ktore najczesciej wchodze...czemu nie mam odrazu tych servow gdy chce wejsc jeszcze nie wlaczajac gry?
z innego tematu
wie ktos o co chodzi?