Wysłany: 13-04-2009, 17:35 opscja 'ignoruj' na targu
Czasem jest tak, że np. na targu pojawiają się żeczy zupełnie nam niepotrzebne np. skóry dzika. Bo kiedy już oddaliśmy je w karczmie w elterni, są nam zbędne. Co wy na to, by przy wyszukiwarce na targu, było coś takiego link http://pl.tinypic.com/view.php?pic=dn2bzq&s=5 Takie coś ułatwiłoby wyszukiwanie interesujących towarów.
_________________ Z szamponami problemy nieosobiste
Profesja: Wojownik
Level: 992
Świat: 3
Wysłany: 13-04-2009, 17:43
Hmmm...pomysł dobry, bo np.kiedy przeglądam targ w Urkaden to wyskakuje PEŁNO miksturek życia lv2. Jeszcze dobrze by było gdyby opcja raczej dotyczyła przedmiotów, a nie jednego przedmiotu.
a wiesz, że na targu już teraz można wyszukiwać przedmioty, które nas interesują
wiem, ale chodzi mi ot to, żeby jak np. szukasz dobrego gema, a nie wpisałeś dokładnie czy to ma być lód, ogień, czy ziemia to możesz wyeliminować to, które cię nie interesuje
_________________ Z szamponami problemy nieosobiste
a wiesz, że na targu już teraz można wyszukiwać przedmioty, które nas interesują
wiem, ale chodzi mi ot to, żeby jak np. szukasz dobrego gema, a nie wpisałeś dokładnie czy to ma być lód, ogień, czy ziemia to możesz wyeliminować to, które cię nie interesuje
wciaz to bez ignorow mozesz zrobic ; ] wystarczy szukac po gemach i dany lvl dopisac
Nick: Nargo
Level: 22
Wysłany: 13-04-2009, 19:34
pomysl z dupy wziety i do dupy powinien wrocic..
masz juz opcje na targu :
Przedmioty (pokazuje same miksy zycia many reg i elix)
Uzbrojenie (masz opcje bron jednorecz dwurecz , zbroja helm... itp)
Gem (wszystkie rodzaje gemow)
a jak cos by ci nie pasowalo to mozesz wpisac nazwe przedmiotu w
"Słowa kluczowe" i ci znajdzier to czego chciales
Ech, przeczytaliście mojego posta? Jeśli go nie interesują skóry dzika, czy np 100 itemów dla low-lvl, to by je zaznaczył TRWALE. To już by było uproszczenie.
Oczywiście nie zamierzam tego forsować, ale nie zaszkodziłoby.
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 23-04-2009, 05:59
Dobry pomysł zamiast szukać np. wpisujesz hełm bo nie znasz innej nazwy hełmu to bierzesz ignorujesz inne a te licytujesz. Bo niektórzy jak znajdą itemka którego chcą kupić na 5 stronie to najpierw licytujesz a później jeszcze trzeba szukać by obserwować aukcje... NA TAK.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .