Mozna by wprowadzic reset konta. w ustawieniach by sie bralo Zresetuj konto (podaj haslo) kod aktywacyjny na email i pojawiasz sie w Domu i mozna od nowa... bo jak cos sie zle zrobi na poczatku to duzo ludzi usuwa konto i musi robic drugie... a takto by bylo prosciej.
hmm, nawet mi sie pomysł podoba, np. chciałbym grać na tym samym nicku co mam teraz, to muszę usuwać konto, czekac na potwierdzenie na maila i odnowa sie rejestrować, gdyby była taka możliwośc to bym na czasie oszczędził.
NA TAK
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 24-04-2009, 19:26
No no fajny pomysł osobiście musiałem robić trzy konta więc co tu mówić NA TAK.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
Anszak, on ma na myśli, że reset = skasowanie konta i założenie nowego. A nie tylko reset fabuły, bo zbytnio by to upraszczało grę (możnaby mieć np 3 szlacheckie zbroje przy odrobinie cierpliwości )
Ja raczej na nie - możesz sobie skasować konto i założyć nowe. Raczej często się tego nie robi.
Pamiętajcie, że skasowane konto można jeszcze odzyskać - dopóki nie powstanie nowe o tej nazwie. Przez taki reset możnaby zbyt łatwo zniszczyć konto. A tak jak teraz, macie chwilę na rozmyślenie się ;P
Corso,
Ale jak ktoś podał zły e-mail to nie może skasować konta Musi czekać 14 dni, i ja teraz czekam do 5 maja by sobie znowu zagrać. Gdyby była możliwość resetu to by nie było problemu.
TO MUSI WEJŚĆ!
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Nie rozumiesz że tak i tak czekasz na maila z potwierdzeniem ? x_X
O,o Ale jak ktoś podał zły mail to żeby konto usunąć musi go zmienić, a zmiana trwa 14 dni (14 DNI!!!), sam mail potwierdzający na gmailu dochodzi w 30 sekund
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 26-04-2009, 12:33
Jeśli ktoś podał zły to jego problem. Stworzenie nowego na wp itp. trwa minute więc po co podawać zmyślone ?
IMO reset jest jak skasowanie konta i zrobienie nowego. Skoro w kasowaniu czekamy na maila to nie inaczej musi być w resetowaniu. W innym wypadku jeśli poznam hasło na twoją postać (mwhaha) to nie będę już musiał włamywać się na maila tylko od razu ją zniszczę.
Dwa, przy resecie stare konto byłoby kasowane i automatycznie tworzone nowe o tym samym nicku. Czyli nawet nie ma szans by odzyskać postać z pomocą admina.
Dokładnie, czyli i tak 2 tygodnie w plecy. Zresztą mam wrażenie, że ktoś tu sobie kpi z tego pomysłu. Bo nie chce mi się wierzyć, że komuś aż tak się spodobał:
Ale jak ktoś podał zły e-mail to nie może skasować konta Musi czekać 14 dni, i ja teraz czekam do 5 maja by sobie znowu zagrać. Gdyby była możliwość resetu to by nie było problemu.
hmm nie wiesz co piszesz , skoro masz zmyślony e-mail to i tak musisz zmienic na swój i czekac 14dni żeby odebrac kod aktywacyjny prawda