Wysłany: 12-05-2009, 16:32 Parę poprawek w Old My-Fantasy
Witam, niedawno dowiedziałem się, że stare My Fantasy znów wystartowało, a więc dobrze, zagrałem, jednakże brakuje mi tutaj parę rzeczy. Z tego co mi wiadomo, ta gra dysponuje potężnym serwerem, więc powinno przywrócić avatary, przecież takie coś zajmuje parę kb, a na takiej maszynie nie byłoby problemu ze zrobieniem folderu z avatarmi. Drugą opcją jest przywrócenie Usług Płatności. Czasem doładuję sobie konto, a los tej gry nie jest mi obojętny (a ruchów też potrzebuję ) więc czasami wyślę sms'a, ale niestety zauważyłem, że ta funkcja została wyłączona. Proszę o rozpatrzenie tej propozycji a zarazem sprawy. Jeśli czegoś nie da rady zrealizować, proszę przynajmniej napisać powód. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam.
jonitashi, po 1 już dawno "działa" i raczej nikt już tam nie gra, było minęło
Administracja pracuje raczej nad "apdejtami" do tej wersji, albo nad nową, więc Twoje prośby raczej nie zostaną wysłuchane .