Shark, to żeś zmodyfikował pomysł
Twój pomysł dawałby przewagę bogatszym graczom, na co zdecydowana większość się nie zgodzi, bo nie każdy ma zamiar wydawać po 50-60 złotych miesięcznie na jakąś grę, tylko po to aby być lepszym od kogoś
Kod:
Patryk, temat jeszcze nie jest do zamknięcia,
a ty się przymknj Tiig, bo nie ty o tym decydujesz, nie baw się w modka ;>
Wiesz, akurat on z 2-3 razy już powtórzył, że temat jest do zamknięcia .
Patryk pomyślał, że skoro on tak mówi to tak jest .
A ja napisałem, temat jeszcze nie jest do zamknięcia, takie coś osądza moderator . Czytaj między wierszami ;>
Jelsyn napisał/a:
hark, to żeś zmodyfikował pomysł
Twój pomysł dawałby przewagę bogatszym graczom, na co zdecydowana większość się nie zgodzi,
Nie 50-60 zł miesięcznie tylko góra 10,98
Przecież napisałem, że to dotyczyło by tylko 1 gemu i trwało by to przez miesiąc .
Shark, napisałeś, że 1 es zwiększa o 20% i zapewne tylko 1 gem, czyli to nie jest dużo, a są tacy co sprzedadzą własną rodzinę tylko po to aby zabłysnąć w internecie i coś osiągnąć, bo są nikim w życiu realnym ; ]
ewnetualnie zalozyciel tematu,z tego co slyszalem^^
Tak, ale raczej nie pod naciskiem innych userów .
Cytat:
Shark, napisałeś, że 1 es zwiększa o 20% i zapewne tylko 1 gem, czyli to nie jest dużo, a są tacy co sprzedadzą własną rodzinę tylko po to aby zabłysnąć w internecie i coś osiągnąć, bo są nikim w życiu realnym ; ]
No to co z z tego ? Przysługuje im tylko 1es miesięcznie na takie coś .
Shark, tego już nie napisałeś, że każdy może tylko 1 esa wysłać to raz, 2 to i tak Twój jest marny, każesz za coś płacić, ale i tak ograniczasz to, więc gdzie tu sens i gdzie logia
jaki nacisk?typ powiedzial,ze mu sie nie podoba,zalozyciel,zeby zamknac temat i basta
przeciez nie napisal "nie podoba mi sie,masz zamknac,albo ci z hakoje kato!!" co nie?
przeciez nie napisal "nie podoba mi sie,masz zamknac,albo ci z hakoje kato!!" co nie?
Nacisk taki, że każdy kto to przeczytał (chyba 4 osoby nie licząc mnie) od razu było
na nie, w sumie nie podając żadnych argumentów oprócz tego, że
"będzie mi trudno wygrywać, więc nie" . Więc to jest jako taki nacisk .
Kiedy nikt nie podziela Twojego zdania samemu przyjmujemy taką opinię,
bo "tak uważają wszyscy" . Taki sam nacisk jest jak Cię namawiają na papierosa,
a wszyscy inni palą .
Jelsyn napisał/a:
Shark, tego już nie napisałeś, że każdy może tylko 1 esa wysłać
Sorry, mój błąd ;p
Jelsyn napisał/a:
2 to i tak Twój jest marny, każesz za coś płacić, ale i tak ograniczasz to, więc gdzie tu sens i gdzie logia
Właśnie dlatego, że +(450%) Szybkość nie pasuje za 10,98 .
Po drugie skorzystałyby na tym tylko większe levele,
bo np. na 81 lvl ile możemy mieć gemów ?
Z 15 (może mniej, nie jestem pewien) . 5 hp plusów, 5 gemów siły/magii
i gemy speeda/lucka . Lub więcej gemow speeda/lucka/mp plusów kosztem
hp plusów/gemów magi i siły .
No chyba, że wg Ciebie za 10,98 powinno sie mieć te +(450%) Szybkości ?
Nacisk taki, że każdy kto to przeczytał (chyba 4 osoby nie licząc mnie) od razu było
na nie, w sumie nie podając żadnych argumentów oprócz tego, że
"będzie mi trudno wygrywać, więc nie" . Więc to jest jako taki nacisk .
Kiedy nikt nie podziela Twojego zdania samemu przyjmujemy taką opinię,
bo "tak uważają wszyscy" . Taki sam nacisk jest jak Cię namawiają na papierosa,
a wszyscy inni palą .
Trzeba być asertywnym, ot co ! ;D
Shark, wybacz, ale nie jestem zwolennikiem zbyt wielkich korzyści kosztem pieniędzy, w tej grze nigdy tego nie było, nikt nie miał jakiś większych bonusów i nie mógł ich kupować, a Ty chcesz coś takiego wprowadzić, coś na wzór konta premium w innych grach, tyle, że Ty chcesz wprowadzić nową usługę, która bezpośrednio pozwoli zdobyć przewagę nad oponentem, dlatego ten pomysł nie ma racji bytu w tej grze, ponieważ byłaby to zbyt drastyczna zmiana i uwierz mi na poziomach >81 już by dużo dawała
o,tutaj akurat podzielam zdanie Jelsyna...
w grze istenieje jako-taki lad jesli chodzi o kase (chociaz i tak przewage maja bogatsi gracze-moga robic resy itd)
a ta propozycja troche by to zmienila,niestety bogatsi mieliby przewage,i to spora,w turniejach np...
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie.