nie wiem czy was to tez spotkało ale czasami np. od duchów dostanie się 1 eliksir a czasami 4
powinno byc tak (moim zdaniem) że na im mniejszym levelu rozwalimy bossa to jest lepszy przedmiot np jak rozwali się Hydre na 28 to nie powinno bc tak że nic nie dostajemy a patrzymy na logi np. kolegi a on na 40 dostaje hydrzą zbroje
i tak samo z duchami czyli np. między 1lv-27lv 4 eliki; od 28-30 3 eliki i tak dalej co wy na to??
Wysłany: 16-05-2009, 11:37 Re: prezenty od potworów
Kyrstron napisał/a:
nie wiem czy was to tez spotkało ale czasami np. od duchów dostanie się 1 eliksir a czasami 4
powinno byc tak (moim zdaniem) że na im mniejszym levelu rozwalimy bossa to jest lepszy przedmiot np jak rozwali się Hydre na 28 to nie powinno bc tak że nic nie dostajemy a patrzymy na logi np. kolegi a on na 40 dostaje hydrzą zbroje
i tak samo z duchami czyli np. między 1lv-27lv 4 eliki; od 28-30 3 eliki i tak dalej co wy na to??
losowosc losowosc i jeszcze raz losowosc ...
nikt tego nie zmieni bo po to to zostalo zrobione zeby nikt nie mial wplywu na to , co dostanie za bossa ;o
ejmen.
Zgadzam się, niech mają bossowcy coś od życia ;P
(Ja i tak zawsze coś fajnego dropiłem z bossowców )
MarCin_tcz napisał/a:
Taa a jak wejdzie nowy up to co mają dostawać najwyższe lv które rozwalą bossa na 2-3 hity ? NIC ? pomyśl zanim coś napiszesz :O
Pomyśl tak, oni będą mieli przez pewien czas monopol na handel z nowymi miastami, i zarobią na tym miliony (zresztą większość z nich już ma grubą kasę). Kupią sobie ;P
Kyrstron, nie i jeszcze raz nie, musi być ten element losowości w grze, pamiętam jeszcze jak brązowe rękawiczki były uber itemem (nadal są na niższy lvl), ale wtedy każdy kto je dostał szybko awansował w ranking, nawet do top 10 niektórzy Niech zostanie tak jak jest, bo jest dobrze, sam często nic nie dostaję za bossów, ale co z tego skoro potrafię sobie zarobić na potrzebne przedmioty, więc zamiast zmieniać coś w grze, nauczcie się handlować bo będąc na ~50 poziomie da się całkiem ładnie zarabiać
Jestem zdecydowanie na nie, podczas końca walki zawsze jest lekka adrenalina z zapytaniem (co wypadnie z bossa?) no i niech tak zostanie, oczywiście to moja opinia.